به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان قم، مهدی محصل در این باره گفت: در هشت ماهه نخست امسال بیمهشدگان تحت پوشش تامین اجتماعی در چهار مرکز درمانی تامین اجتماعی قم بیش از ۶۹۶ هزار بار به پزشکان عمومی، متخصص و دندانپزشک و بیش از ۸۳۶ هزار بار به بخشهای پاراکلینیکی مراجعه کردهاند.
وی با اشاره به نقش موثر مراکز درمانی تامین اجتماعی قم در کاهش بار مراجعه به مراکز دولتی استان تاکید و بیان کرد: مدیریت درمان استان قم با یک بیمارستان ملکی و سه درمانگاه سرپایی بیش از یک چهارم نیاز درمانی ۸۵۰ هزار نفری بیمهشدگان تحت پوشش را مرتفع میکند ومابقعی خدمات از طریق ۸۵۰ مرکز طرف قراداد شامل مراکز دولتی و خصوصی به بیمه شدگان ارائه میشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم افزود: تنها بیمارستان ملکی تامین اجتماعی استان با ۱۲۵ تخت با ضریب اشغال تخت ۷۱ درصدی در هشت ماهه نخست امسال به بیش از ۷ هزار و۴۶۱ بیمار خدمات بستری ارائه کرده است که از این تعداد بیش از ۶ هزار نفر نیز نیاز به اعمال جراحی سرپایی داشتهاند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۷ درصد رشد داشته است.
محصل با اشاره به افتتاح و توسعه بخش ال دی آر و بخش مراقبت های ویژه نوزادان در بیمارستان امام رضا (ع) گفت: یکی از اقدامات و برنامههای مهم مدیریت درمان استان قم ارتقاء امکانات و تجهیزات مورد نیاز در بیمارستان امام رضا (ع) است که امیدواریم در آینده نزدیک شاهد راه اندازی بخش ام آر آی در بیمارستان برای افزایش خدمت رسانی به اقشار مختلف به ویژه اقشار زحمتکش کارگری باشیم.
تولد بیش از ۱۲۰۰ نوزاد در بیمارستان امام رضا (ع)
وی ادامه داد: در هشت ماهه نخست امسال تعداد یک هزار و ۲۵۳ نوزاد در بیمارستان امام رضا (ع) متولد شدهاند و برای بهبود خوشایندسازی زایمان در بیمارستان امام رضا (ع) ، اتاقهای مختلف اختصاصی از جمله زایمان در آب و اتاق شیردهی برای نوزادان فراهم شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم یکی از برنامههای مهم مدیریت درمان استان قم را بهبود شاخصهای درمانی در همه ابعاد فنی و عمومی بیان کرد و گفت: اجرای کامل شاخصها و سنجههای اعتبار بخشی، یکی از مسیر های مهم رسیدن به شرایط مطلوب است که امیدواریم همچون گذشته بتوانیم درجه یک اعتباربخشی بیمارستان ام رضا (ع) را با همکاری پرسنل به درجات بهتر ارتقاء دهیم.
بر اساس آمار منتشره از سایت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم، برآورد جمعیت استان در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۴۳۵،۰۰۰،۱ نفر بوده است. بیش از ۸۴۵ هزار نفر از بیمهشدگان و خانوادههای آنها تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی در استان قم قرار دارند. مدیریت درمان تامین اجتماعی جهت حمایت و خدمات رسانی به این قشر عظیم از جمعیت استان (قریب ۵۹ درصد) در دو بخش درمان مستقیم و غیر مستقیم فعالیت میکند.
مدیریت درمان تامین اجتماعی قم با یک بیمارستان ملکی و سه پلی کلینیک در بخش درمان مستقیم فعالیت می کند. خدمات درمانی سرپایی در مدیریت درمان استان قم از طریق سه مرکز درمانی ملکی استان شامل پلیکلینیک بوعلی، پلی کلینیک ۲۲بهمن و دی کلینیک دکتر غرضی و خدمات درمانی بستری از طریق بیمارستان ملکی امام رضا(ع) به بیمه شدگان ارائه می شود.
بیمارستان امام رضا(ع) در سطح جنرال(عمومی) ناحیه ای با ۱۲۵تخت مصوب و ۱۱۷ تخت فعال در حال فعالیت است. مدیریت درمان تامین اجتماعی در بخش درمان غیرمستقیم با خریداری خدمات درمانی از طریق انعقاد قرارداد با بیش از ۸۵۰ پزشک و موسسات و مراکز تشخیصی درمانی مستقل و وابسته سبب افزایش میزان دسترسی و بهرهمندی بیمه شدگان از خدمات درمانی سطح استان شده است.
نظر شما