به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، سجاد پرسته با بیان اینکه مادرانی که از سال ۹۶ صاحب فرزند سوم و بیشتر در جوامع روستایی و عشایری شده اند مشمول این قانون هستند افزود: اجرای این قانون از برنامههای کشوری در راستای تشویق به فرزندآوری خانوادهها در کنار دیگر مشوق ها است؛ این نوع بیمه مشمول مادران روستایی و عشایر غیرشاغل میشود و دولت تمام حق بیمه آنها را پرداخت میکند.
وی بیان کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در راستای اجرای اصل (۲۹) قانون اساسی از سال ۱۳۸۴ به منظور بهرهمندی اقشار مولد و زحمتکش کشاورزان، روستاییان و عشایر تشکیل شده است. بنابراین تمام افراد ۱۸ الی ۵۰ سال سن شامل کشاورزان، روستاییان و عشایر، قالی بافان، فرش بافان، رانندگان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، زنبورداران، شاغلان فصلی، استادکاران، کارگران فصلی، حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی، مربیان قرآنی و دیگر اقشار میتوانند عضو این بیمه شوند.
کرمانشاه ۱۲۵ هزار نفر زیر پوشش بیمه روستایی دارد
سرپرست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان کرمانشاه گفت: در استان کرمانشاه ۱۲۵ هزار بیمه شده جذب صندوق بیمه روستاییان و عشایر شده که از این تعداد نزدیک به ۶ هزار بیمه شده ماهیانه مستمری دریافت می کنند.
پرسته با بیان اینکه استان کرمانشاه در شاخصهای مهمی مانند نسبت پوشش اعضا به جامعه هدف رتبه نخست کشور را دارد، افزود: پرداخت حق بیمه به صورت سالیانه از حدقل ۹۶۰ هزار تا حداکثر سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان برای بیمه شدگان تعیین شده زیرا ۷۰ درصد حق بیمه آنها را دولت پرداخت می کند به همین دلیل این بیمه بسیار مناسب و اقتصادی است.
وی در ادامه به خدمات این صندوق بیمه ای مانند پرداخت مستمری سالمندی (پیری) - پرداخت مستمری ازکارافتادگی کلی - پرداخت مستمری بازماندگان متوفی و همچنین قابلیت نقل و انتقال سوابق بیمه ای به سایر صندوقها اشاره کرد.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و از این تعداد ۵۰۰ هزار نفر معادل ۲۶ درصد در دو هزار و ۵۹۵ روستای استان زندگی میکنند.
نظر شما