کارفرمایان بدهکار جهت تعیین تکلیف دیون خود اقدام کنند

با توجه به قرارگرفتن در آستانه فصل صدور بیلان کارگاهی، مدیرکل تامین اجتماعی گیلان از کارفرمایان مدیون خواست تا به منظور جلوگیری از افزایش جرائم و ورود بدهی‌ها به مراحل اجرائی و لزوم اعمال قوانین مربوطه در اسرع وقت نسبت به تعیین تکلیف دیون اقدام کنند.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان، کیوان مرتضوی با بیان اینکه در هر سال طی دو نوبت شش ماهه نسبت به صدور بیلان (صورتحساب) کارگاهی برای کارفرمایان بدهکار اقدام می‌شود افزود: با توجه به اینکه در فصل بیلان جدید مربوط به دوره لغایت شهریور سال ۱۴۰۳ قرار داریم و نظر به اینکه در زمان صدور صورتحساب کارگاه‌های مدیون اعمال جرائم دوره و تغییر وضعیت مرحله قرارگرفتن آن ( اعلامیه ، اخطاریه ، اجرائیه ) انجام می پذیرد لذا به منظور رعایت حقوق این گروه از مخاطبان، از تمامی کارفرمایان مدیون دعوت می‌کنیم جهت جلوگیری از بروز مشکلات آتی در اسرع وقت نسبت به تعیین تکلیف دیون خود اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه در آخرین دوره بیلان‌های صادره لغایت سال ۱۴۰۲، کارفرمایان استان افزون بر ۱۸۶۵ میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهکاری بیمه‌ای داشته اند بیان کرد: پیش بینی می‌شود این رقم در سالجاری به دوهزار میلیارد تومان افزایش یابد .

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با تاکید بر اینکه به منظور حمایت از جامعه کارفرمایی و عرصه های کار و تولید مساعدتهایی همچون امکان پرداخت اقساطی دیون فراهم شده، گفت: در دو سال اخیر به طور متوسط ۴ هزار کارفرما از این امکان برخوردار شده‌اند.

مرتضوی ادامه داد: تلاش ما بر این است که حتی المقدور متوسل به مواردی همچون ماده ۵۰ قانون تامین اجتماعی که با انجام اقدامات اجرایی امکان توقیف اموال یا بازداشت و برداشت از حساب را میسر میسازد نشویم و با رویکرد گفتمان و تعامل و توافق دوسویه با کارفرمایان مواجه شویم.

وی گفت: سازمان تامین اجتماعی عمومی و غیردولتی بوده و از بودجه دولت استفاده نمی‌کند؛ تنها منبع تحقق درآمدهای اصلی سازمان وصول حق بیمه ها است و اجرای مطلوب و به موقع تعهدات در قبال جامعه هدف منوط به انجام کامل آن بوده و کارفرمایان در این مهم سهم به سزایی دارا هستند.

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با اشاره به اینکه به تمامی تنگناها و محدودیتها و بحرانهایی همچون نوسانات نرخ ارز، شرایط تورمی، وضعیت اقتصادی در عرصه تولید و ... اشراف داریم و با مشکلات کارفرمایان آشنا هستیم افزود: در مقابل نیز انتظار داریم این گروه از ارکان شرکای اجتماعی ما نیز با درک درست از ماموریت‌های سازمان و لزوم انجام تکالیف قانونی خود یاریگر ما برای انجام تعهدات باشند .

وی یادآور شد: با توجه به اینکه تمامی احکام مطالباتی در سال‌های اخیر به شکل الکترونیکی ابلاغ می‌شود شایسته است کارفرمایان گرامی به پیامهای واصله در این زمینه دقت کرده و با رصد به موقع و مشاهده احکام رسیدگی به آنها را در مهلت های قانونی در دستور کار قرار دهند .

مرتضوی تاکید کرد: متاسفانه اعلام عدم آگاهی از ابلاغ احکام یکی از موارد پرتکرار از سوی کارفرمایان است که به دلیل لزوم اجرای ضوابط مقرر در زمانبندی های آنها منجر به بروز مشکلاتی شده و این عزیزان باید دقت نظر کافی را در این باره داشته باشند .

بیش از ۸۱ هزار کارفرمای گیلانی نزد تامین اجتماعی استان دارای کد کارگاهی هستند که ۴۴ هزار مورد آن فعال ( دارای بیمه شده و لیست حق بیمه جاری ) و بقیه پرونده مطالباتی مربوط به سنوات گذشته است.

کد خبر: 75896

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 5 =