به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تأمین اجتماعی استان اصفهان، سومین نشست تخصصی آموزشی با موضوع نحوه وصول مطالبات شرکتهای ورشکسته و منحله به همت اداره کل تامین اجتماعی استان اصفهان و اداره تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه با حضور مدیرکل تامین اجتماعی استان و مدیر کل اداره تصفیه امور ورشکستگی قوه قضاییه و معاون وی، معاونت حقوقی ستاد مرکزی سازمان تامین اجتماعی و جمعی از مسولین ستاد مرکزی سازمان و روسای ادارات سازمان تامین اجتماعی، در محل سالن اجتماعات تامین اجتماعی استان برگزار شد.
مرتضی حاجی کاظمی افزود: متاسفانه استان اصفهان در زمینه ورشکستگی اشخاص حقیقی و حقوقی وضعیت مناسبی ندارد و حدود ۱۰ سال است که با موضوع ورشکستگی شرکتهای حقیقی و حقوقی در استان رو به رشد بوده است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه حدود ۵۹ کارگاه ورشکسته داریم که پرونده آنها در حال رسیدگی و امر تصفیه در اداره ورشکستگی است گفت: هدف اصلی ما از برگزاری این جلسات با اداره تصفیه و امور ورشکستگی ایجاد تعامل و وحدت رویه و پیگیری اصلاح قوانین در این حوزه است تا بتوانیم جهت وصول مطالبات سازمان اقدامات موثر و قانونی را انجام بدهیم و در پی برگزاری این جلسات، هماهنگی بیشتری بین دو ارگان جهت سرعت بخشیدن به روند پرونده ها صورت گیرد.
وی ادامه داد: با طولانی شدن روند وصول دیون سازمان از شرکتهای ورشکسته خسارات قابل توجه و جبران ناپذیری به سازمان وارد می گردد که باعث تضییع حقوق ذینفعان سازمان میشود که در همین راستا نشستهای تخصصی و آموزشی با مسئولان قوه قضاییه جهت بررسی راه کارهای و حل مسائل و مشکلات برگزار شده است.
حاجی کاظمی بیان کرد: قوانین و مقررات تصفیه امور ورشکستگی نیاز به اصلاحات اساسی دارد که امیدواریم اصلاحات موثری در قوانین ورشکستگی صورت پذیرد.
محمد نوابی، مدیرکل اداره تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه نیز در ادامه گفت : برگزاری این جلسات و دورههای آموزشی از باب تعامل بین اداره تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه و سازمان تامین اجتماعی است.
وی افزود: اگر کارشناسان تامین اجتماعی با حقوق و تکالیف خودشان آشنا باشند در حفظ حقوق حقه سازمان تامین اجتماعی تلاش خواهند کرد و برگزاری این جلسات به همین منظور است.
مدیرکل اداره تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه ادامه داد: این سومین جلسه و دوره است که ما با سازمان تامین اجتماعی در استانها برگزار میکنیم و علاوه بر آموزش سعی بر این است که برخی از مشکلات در این حوزه رفع شود.
تحریم های ظالمانه یکی از دلایل اصلی ورشکستگی شرکت ها در استان
شهاب اسدی ، معاون حقوقی ستاد مرکزی سازمان تامین اجتماعی در ادامه این جلسه بیان کرد: متاسفانه با توجه به تحریم هایی که در کشور است شرکتهای زیادی در حال ورشکستگی هستند و در استان اصفهان احتمال افزایش شرکت های ورشکسته با این شرایط وجود دارد.
وی افزود: برگزاری این دورههای اموزشی با حضور قضات و کارشناسان با هدف حفظ حقوق کارگران و کارفرمایان است که سازمان تامین اجتماعی به عنوان یک سازمان بیمه گر در دو حوزه کارگری و کارفرمایی به عنوان شرکای اجتماعی در تعامل است در نتیجه وقتی اشخاص ورشکسته می شوند قضاتی که در این حوزه تصمیم گیرنده هستند می توانند با در اختیار گذاشتن تجربیات و رعایت قوانین, حقوق جامعه کارگری و حقوق جامعه کارفرمایی حفظ شود.
اسدی بیان کرد: در برخی مواقع شرکتهای سودجو جهت منافع خود به تقلب اعلام ورشکستگی می کنند که اخیرا در کشور دو شرکت با این وضعیت کشف شد که توسط سازمان تامین اجتماعی با ارایه ادله و اسناد در محاکم قضایی عدم ورشکستگی شان اثبات شد.
نظر شما