به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، صادق جعفری با بیان اینکه جلسات کمیسیون پزشکی به طور منظم در تمام شهرستانهای استان برگزار و تصمیمات لازم و نهایی پس از برگزاری چندین جلسه اتخاذ میشود افزود: بعضی از شهرستانهای استان به دلیل عدم وجود نیروی متخصص، کمیسیون پزشکی ندارند و معلولان آن مناطق باید به کمیسیون پزشکی استان مراجعه کنند.
وی ادامه داد: ۲۴ هزار و ۲۰۰ معلول در این استان یک میلیون نفری زیر پوشش این سازمان حمایتی قرار دارند که بیشترین معلولان، جسمی حرکتی اند.
سرپرست اداره کل بهزیستی خراسان شمالی بیان کرد: معلولیت یک امر ثابت و مطلق نیست و همواره در حال کاهش و یا افزایش است، معلولان باید هر ۲ سال یک بار معلولیت خود را به تایید کمیسیون پزشکی استان برسانند.
جعفری با اشاره به تبصره یک این قانون که به شناسایی و تعیین میزان معلولیت افراد اشاره میکند تاکید کرد: برای اجرای این تبصره، کمیسیون پزشکی کشوری، استانی و شهرستانی تشکیل شده است تا معلولان منطقه را شناسایی و نیازهای آنها را تامین کند.
وی در ادامه بیان کرد: ۱۱ مجوز پلاک ویژه خودروی افراد دارای معلولیت با توجه به شرایط جسمانی آنان اخذ شده است.
سرپرست اداره کل بهزیستی خراسان شمالی گفت: بهرهمندی افراد دارای معلولیت از جای پارکینگ ویژه و در حین رانندگی، مزایای پلاک ویژه خودرو این قشر است.
۴۶ هزار و ۱۰۷ خانواده شامل ۱۲۴ هزار نفر از خدمات این سازمان حمایتی بهره مند می شوند.
خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.
نظر شما