به گزارش آتیه آنلاین،محمد مهدی حیدری در نشست امروز(سه شنبه) با اشاره کیفیت قیر تولیدی در ایران اظهار داشت: اهمیت کیفیت قیر و آسفالت برای وزارت راه و شهرسازی به عنوان بزرگترین مصرفکننده بسیار مهم است چراکه ۴٩ درصد قیر تولید شده در کشور در پروژههای مجموعههای وزارت راه و شهرسازی مصرف میشود .
وی ادامه داد: برای کیفیسازی صنعت قیر اقداماتی انجام شده که بارزترین آن دو جداره کردن تانکر حمل قیر و ایجاد و استقرار ۵٠ آزمایشگاه قیر است.
رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با بیان اینکه صنعت قیر جزو صنایع ارزآور کشور است، تاکید کرد: میزان ارزآوری صادرات قیر برای کشور ١ تا ٢ میلیارد دلار است. در حال حاضر. در کشور ۵.۵ تن قیر در کشور تولید میشود که ٢.۵ میلیون تن در کشور مصرف می شود و ٣ میلیون تن دیگر آن به صادرات میرسد و معمولا صادرات قیر کشور به کشورهای آفریقا، حاشیه خلیج فارس، هند و چین است.
حیدری افزود: یکی از مشکلات صادرات قیر در حال حاضر ، مشکلات مربوط به تعهد ارزی است که امیدواریم راهکاری را وزارت اقتصاد و بانک مرکزی در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به مصرف بالای صفر برای نگهداری از راههای کشور اظهار داشت: در کشورمان ٣٠٠ هزار کیلومتر راه داریم که در نگهداری از این سرمایه ملی، کیفیت قیر و آسفالت بسیار اهمیت دارد و از این رو استفاده از فناوریهای نوین و توان دانش فنی در کارتهای کیفیت قیر اهمیت پیدا میکند و امروز شاهد تولید قیر در کشور با ١٠ سال ضمانت کیفی هستیم.
نظر شما