به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، همت الله ناصری با بیان این مطلب افزود: حدود یک هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال در بخش خدمات، ۵۲۰ میلیارد ریال در بخش صنعت و ۶۸۰ میلیارد ریال در بخش کشاورزی و مابقی تسهیلات در بخش ضروری و رفاهی پرداخت شده است.
وی افزود: امسال به ۳۰۹ فقره طرح اشتغالزا در استان کهگیلویه و بویراحمد، یک هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: این صندوق در استان با پرداخت ۶۸۳ تسهیلات و نظارت دقیق توانست ۲۱ طرح کشاورزی، خدماتی، صنعتی را با اشتغال ۲۲۵ نفر به چرخه تولید برگرداند.
ناصری ادامه داد: با تلاش انجام گرفته صندوق کارآفرینی امید استان در بخش پرداخت تسهیلات اشتغالزایی تبصره ۱۸رتبه ۲ کشوری و رتبه یک استانی رشد پرداخت تسهیلات اشتغالزایی تبصره ۱۸ را کسب کرده است.
وی بیان کرد: در هفته دولت امسال به نمایندگی از ۷۰۰ طرحی که صندوق در استان به آن ها تسهیلات ارائه داده، ۱۱ طرح بهره برداری خواهد شد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: روزانه افراد بیکار زیادی برای دریافت تسهیلات به این صندوق مراجعه میکنند که انتظار میرود دستگاههای اجرایی استان هم پای کار بیایند و با این صندوق تفاهمنامه منعقد کنند تا بتوانند نسبت به درخواستهای جامعه هدفشان پاسخگو باشند به گونهای که نسبت به اعتباری که دستگاههای اجرایی در صندوق کارآفرینی میگذارند یک و نیم برابر خود این صندوق هم اعتبار قرار میدهد.
ناصری بیان کرد: صندوق کارآفرینی امید استان کهگیلویه و بویراحمد آمادگی انعقاد تفاهمنامه با شرکتهای دولتی و خصوصی را دارد، شرکتها در راستای مسئولیتهای اجتماعی خود میتوانند با صندوق کارآفرینی امید تفاهمنامه منعقد کند و بر اساس آن به کارکنان خود تسهیلات ضروری پرداخت کنند و یا در اشتغالزایی جوانان سهیم باشند.
کارخانه ها و واحدهای تولیدی مطرح استان میتوانند در راستای مسئولیتهای اجتماعی خود، اعتباری را نزد صندوق کارآفرینی امید بگذارند و صندوق هم دوبرابر آن را میگذارد و به معرفیشدگان از سوی این شرکتها تسهیلات اشتغالزایی یا ضروری پرداخت میشود، این مسئله علاوه بر جلوگیری از خیلی از آسیبها میتواند به اقتصاد خانواده آن فرد کمک شایانی کند.
کهگیلویه و بویراحمد ۷۲۶ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما