به گزارش آتیهآنلاین به نقل از خبرگزاری فارس، امیرحسین بانکیپور، نماینده مردم اصفهان در مجلس با اشاره به خدمات بیمهای به زوجین نابارور، گفت: براساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در بیمارستانهای دولتی ۹۰ درصد و در مراکز درمانی خصوصی ۵۰ درصد از هزینههای درمان ناباروری پرداخت میشود.
او افزود: زوجینی که در مراکز درمان ناباروری درمان میشوند که با بیمهها قرارداد ندارند میتوانند پس از پرداخت هزینههای درمان، به بخش خسارات بیمههای تأمین اجتماعی و بیمه سلامت مراجعه و هزینهها را از آنجا دریافت کنند. هر درمانی که زوجین نابارور از سال ۱۴۰۰ به بعد داشته اند و هزینه آن را به طور کامل در بخش های دولتی و خصوصی پرداخت کردهاند میتوانند از این بیمهها دریافت کنند.
رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده با اشاره به عدم پوشش برخی داروهای مورد نیاز درمان ناباروری، گفت سه قلم از داروهای درمان زوجین نابارور خارجی هستند و در تعریف بیمهها جایی ندارند، اما این هزینهها تقریبا ۱۰ درصد از کل هزینهها را شامل میشود و تقریباً ۸۰ و ۴۰ درصد از هزینهها را بیمهها با احتساب این نوع داروها پوشش میدهند.
وی بیشترین نگرانی در قانون جوانی جمعیت را فرهنگ سازی این قانون از سوی رسانهها عنوان کرد و گفت: رسانهها باید به موضوع فرهنگ سازی جوانی جمعیت ورود بیشتری داشته باشند، دستگاههای فرهنگی نیز باید وارد میدان شوند و هدفمند و حساب شده کار فرهنگی کنند. نگرانی دوم ما این است که امسال بتوانیم زمین را به خانوادههای دارای چند فرزند تحویل دهیم.
عضو کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره تشکل کارگروه رسانه برای قانون جوانی جمعیت، افزود: در آخرین جلسات ستاد ملی جمعیت رئیس جمهور دستور تشکیل کارگروه فرهنگ سازی قانون جوانی جمعیت با حضور صداوسیما، سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت ارشاد را دادند اما هنوز این کارگروه تشکیل نشده است و در حال پیگیری هستیم تا این موضوع محقق شود.
نظر شما