به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ادارهکل روابطعمومی سازمان تامیناجتماعی، مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمیناجتماعی در برنامه «میز اقتصاد» شبکه خبر سیما که به موضوع عملکرد بیمههای سلامت کشور اختصاص داشت، با اشاره به مطالب بالا، گفت: سازمان تأمیناجتماعی در بیمارستانهای ملکی متعلق به این سازمان، تمامی بیمهشدگان از جمله بیمهشدگان بیمه سلامت را پذیرش میکند.
دکتر شهرام غفاری، افزود: خدمات درمانی بیمارستانها و مراکز درمانی ملکی تأمیناجتماعی برای بیمهشدگان اجباری و بازنشستگان و مستمریبگیران رایگان است ولی در مراجعه به مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی که طرف قرارداد سازمان تأمیناجتماعی هستند، بخش اندکی از هزینه درمان را تحت عنوان فرانشیز پرداخت میکنند و بخش عمده هزینه خدمات در این مراکز برعهده سازمان تأمیناجتماعی است. سهم سازمان تأمیناجتماعی در تقبل هزینههای درمان بستری بیمهشدگان در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی طرف قرارداد، ۹۰ درصد است.
وی در مورد چگونگی ارائه خدمات به بیمهشدگان در بیمارستانهای خصوصی اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی در بخش خدمات درمانی همانند سازمان بیمه سلامت، تابع قوانین و مقررات مصوب شورای عالی بیمه خدمات درمانی است و طبق مقررات مصوب این شورا، هزینه خدمات ارائه شده به بیمهشدگان تأمیناجتماعی در مراجعه به بیمارستانهای خصوصی طرف قرارداد این سازمان، براساس تعرفه دولتی خدمات محاسبه میشود و سازمان تأمیناجتماعی پرداخت ۹۰ درصد هزینه خدمات را برمبنای تعرفه دولتی خدمات تقبل میکند.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمیناجتماعی افزود: اما اگر بیمارستان خصوصی طرف قرارداد نباشد، بیمهشده باید هزینهها را پرداخت و اسناد پرداختی را در قالب خسارت متفرقه به دفاتر اسناد پزشکی و مدیریتهای درمان ارائه کند که پس از بررسی و تأیید این اسناد ۹۰ درصد هزینه خدمات برمبنای تعرفه بخش دولتی به بیمه شده عودت داده میشود.
غفاری تصریح کرد: اما متاسفانه تفاوت میان تعرفه بخش دولتی و هزینهای که در بیمارستانهای خصوصی از بیماران اخذ میشود، بسیار زیاد است. بنابراین توصیه ما به بیمهشدگان تأمیناجتماعی این است که تا حدامکان از خدمات مراکز درمانی ملکی تأمیناجتماعی و نیز مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی طرف قرارداد این سازمان استفاده کنند.
وی، عمده خرید خدمات درمانی سازمان تأمیناجتماعی را در بخش بستری از بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی اعلام کرد و افزود: حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد تختهای بیمارستانی کشور، متعلق به بخش خصوصی است و باقی در اختیار بیمارستانهای دانشگاهی و دولتی است که سازمان تأمیناجتماعی ۹۰ درصد هزینههای بیمهشدگان در بخش بستری در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی را تقبل و پرداخت میکند.
نظر شما