محسن طالعی مدیر شرکت تولید نیروی برق خلیج فارس در گفتوگو با آتیه آنلاین بیان کرد: نیروگاه خلیج فارس با ظرفیت ۹۹۰ مگاوات دارای شش واحد گازی از نوع آلستوم است. این نیروگاه جزء نیروگاههای برتر کشور محسوب میشود.
وی افزود: برای اینکه بتوانیم در فصل تابستان و پیک مصرف به صورت پیوسته از این نیروگاه استفاده کنیم، طی دو ماه گذشته در فروردین و اردیبهشت، دو واحد نیروگاه را اورهال کرده و تعمیرات اساسی انجام دادیم. این تعمیرات با کمترین زمان ممکن انجام شد.
طالعی عنوان کرد: ما در انجام تعمیرات یک رکورد مناسب را ثبت کردیم و ظرف ۶۰ روز تعمیرات نیروگاه انجام شد تا در فصل تابستان در مدار قرار گیرد. تا کنون چنین رکوردی برای ایران وجود نداشته است.
کنترل آلایندهها با روشهای مدرن
مدیر شرکت تولید نیروی برق خلیج فارس عنوان کرد: یکی از پارامترهایی که در صنایع همواره مورد سنجش قرار میگیرد، میزان «ساکس» و «ناکس» موجود در دود اگزوز نیروگاهها است.
وی افزود: این آلاینده در اثر ترکیبات نیتروژن و سولفور وارد محیط شده و خورنده و مخرب است. ما در نیروگاه خلیج فارس با روشهای مدرنی که وجود دارد، میزان این آلایندهها را به حداقل رساندیم.
طالعی گفت: نیروگاه خلیج فارس سختگیرانهترین استانداردهای در نظر گرفته شده برای صنایع را میگذراند و کمترین میزان آلایندگی برای این نیروگاه به ثبت رسیده است.
وی افزود: استاندارد ایران درباره ذرات ناکس و ساکس روی ppm ۳۵۰ است ما آلایندگی که برای این نیروگاه ثبت شده است، ۲۰ تا ppm ۴۰ است و این عدد حتی استانداردهای اروپا را هم میگذراند.
به گفته مدیر شرکت تولید نیروی برق خلیج فارس راندمان این نیروگاه ۳۸ درصد است و در حال حاضر جزء نیروگاهای درجه یک دنیا محسوب میشود.
وی از تلاش و برنامهریزی برای افزایش راندمان نیروگاه خبر داد و گفت: تلاش میکنیم با اجرای طرح توسعه، ظرفیت این نیروگاه را از هزار مگاوات به ۱۵۰۰ مگاوات برسانیم.
طالعی بیان کرد: امیدواریم در اولین فرصت و طی ماههای آتی یا حداکثر سال بعد، کار طرح توسعه را آغاز کنیم و این خبر خوب را به مردم بدهیم که ظرفیت نیروگاه افزایش یافته است.
نیروگاه خلیج فارس یکی از نیروگاههای هلدینگ انرژی تامین متعلق به شستا است.
نظر شما