مسافران نوروزی فقط از پایانه‌های دریایی مجاز سفر کنند

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: مسافران باید از اسکله‌ها و پایانه‌های مسافری مجاز و استاندارد برای سفرهای دریایی استفاده کنند.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، مجید علی نازی‌ با اشاره به اینکه سازمان بنادر همواره در کنار طرح تسهیل سفرهای دریایی، طرح ایمنی سفرهای دریایی نوروز را نیز مدنظر قرار می دهد، اظهار داشت: سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک سازمان حاکمیتی توجه بسیار ویژه ای به مقوله ایمنی سفرهای دریایی دارد و بنابر کنوانسیون سار (جستجو نجات دریایی)، مقوله امداد و نجات را انجام می دهد.

 وی افزود: سازمان بنادر و دریانوردی به طور ویژه به دنبال ارتقای ایمنی سفرهای دریایی است و طرح جستجو نجات دریایی در استان های مختلف بنابر دستورالعمل های تدوین شده مدنظر قرار می گیرد و هر دستگاهی باید مطابق وظایف تعریف شده عمل کند.

* ضرورت استفاده مردم از پایانه های مسافری دریایی مجاز

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی‌ تاکید کرد: مردم باید از اسکله ها و پایانه‌های مسافری مجاز و استاندارد برای سفرهای دریایی استفاده کنند.

به گفته وی‌ در صورت نامناسب بودن شرایط جوی باید از انجام سفرهای دریایی پرهیز کرد و تابع تصمیمات اتخاذ شده از سوی پایانه‌ها بود.

علی نازی بیان کرد: مردم باید از تجهیزات ایمنی که در اختیار آن ها قرار داده می شود به منظور حفظ جان خود استفاده کنند و هشدارهای ارائه شده را به منظور انجام یک سفر دریایی ایمن مدنظر قرار دهند.

* شماره تماس اضطراری ۱۵۵۰ برای اعلام سوانح دریایی

وی اعلام کرد: مسافران دریایی می توانند از هرکجای استان های ساحلی، در صورت بروز هرگونه سانحه دریایی، با شماره چهار رقمی ۱۵۵۰ و بدون نیاز به گرفتن کد پیش شماره، به راحتی و به طور مستقیم با مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی جهت ارائه گزارش حادثه و درخواست کمک تماس حاصل کنند.

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه حمل و نقل دریایی، یکی از ایمن ترین شقوق حمل و نقل در دنیا به شمار می رود، گفت: این مسئله دلایل مختلفی دارد که از جمله آن می توان به امکانات در نظر گرفته شده، لحاظ استاندارد در بخش شناورها و بنادر، تجهیزات جانبی به روز اشاره کرد تا در هر زمانی ایمنی جان اشخاص در دریا فراهم شود.

* سرمایه‌گذاری ویژه در بخش جستجو و نجات دریایی

علی نازی با اشاره به اینکه امروزه کشورهای دنیا، سرمایه گذاری سنگینی در بخش جستجو و نجات دریایی داشته اند، عنوان کرد: علت این مسئله توجه جدی به تامین جان مردم و دریانوردان است و در کشور ما نیز سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان مرجع حاکمیت دریایی در این راستا اقدامات ویژه ای را مدنظر قرار داده و سرمایه گذاری مطلوبی داشته است.

 وی تاکید کرد: در زمان سانحه همه امکانات سازمانی و کشور، بسیج می شوند تا مانع از خسارت جانی و مالی شوند و در عین حال،  اگر از سوی کشتی‌ها، زودتر اعلام اضطرار شود، تیم های جستجو و نجات دریایی زودتر وارد عمل شده و خسارت کمتری وارد می شود.

کد خبر: 48910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 1 =