مسعود خانی مدیرکل دفتر تامین منابع مالی و مجری طرحهای بهینه سازی مصرف برق توانیر در گفتوگو با آتیه آنلاین بیان کرد: با قطعی برق یکسری از فعالیتهای اقتصادی متوقف میشود و اقتصاد کشور در این شرایطی که ما به شدت به رشد و فعالیتهای اقتصادی نیاز داریم، دچار خدشه میشود.
وی افزود: اما برق یک مساله دیگر هم دارد که فقط بحث اقتصادی نیست، بحث رفاه خانوار هم هست.
خانی با اشاره به اینکه در بحث رفاه خانوار چند مسئله مطرح است، عنوان کرد: قطعی برق، رفاه خانوار را کاهش میدهد از این بابت که شما یکسری وسایل برقی که از آن استفاده میکردید، از دسترس شما خارج میشوند و دیگر نمیتوانید از منافع استفاده از آنها بهرهمند شوید.
وی افزود: ممکن است اینکه نمیدانید در زمان حضور در آسانسور، برق قطع میشود یا نه، چه بسا هزینههایی را به بحث رفاه اجتماعی و آسایش خاطر افراد در زندگی و محل کسب وارد کند.
مدیرکل دفتر تامین منابع مالی و مجری طرحهای بهینهسازی مصرف برق توانیر بیان کرد: تا حدودی میتوان با اطلاعرسانی برخی مباحث را بهبود داد اما مکانیزم اطلاعرسانی هم خیلی مهم است.
وی گفت: قطعی برق بهطور کلی نااطمینانی در جامعه ایجاد میکند. ممکن است منجر به توقف فعالیت چراغ راهنمایی و رانندگی و قفل شدن ترافیک شود.
خانی بیان کرد: گاهی شما برنامهریزی کردید که به محل کار یا به یک قرار برسید، قطعی برق ناگهانی باعث میشود که به موقع به مقصد نرسید زیرا با توقف فعالیت چراغ راهنمایی، ترافیک قفل میشود و ممکن است یک راه ۵ دقیقهای یک ساعت و نیم طول بکشد.
وی عنوان کرد: همه این مسایل بر رفاه جامعه اثر گذاشته و باید به فکر اصلاح نقایص بود.
مدیرکل دفتر تامین منابع مالی و مجری طرحهای بهینهسازی مصرف برق توانیر گفت: برخی از این مسایل راه حل دارد و میتوان از طریق گفتوگو با گروههای مختلف، تبعات قطعی برق را کاهش داد.
وی ادامه داد: مثلا میتوان با مراکز حساس صحبت کرد تا از طریق تامین بودجه و خرید مولدهای برق اضطراری در زمان قطعی برق، فعالیتشان متوقف نشود و استمرار خدمات این بخش به مخاطره نیفتد.
نظر شما