به گزارش آتیهآنلاین به نقل از وبدا، دکتر ابوالفضل باقری فرد با حضور در جلسه تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید دانشگاه علوم پزشکی مجازی اظهارداشت: ماهیت جلسات تودیع و معارفه در این دانشگاه متفاوت است؛ زیرا کسی که تودیع میشود عملا خداحافظی نمیکند بلکه به گونهای با سیستم همکاری علمی دارد. این دانشگاه یک نهال پنج ساله است که به نوعی همه کارکنان این دانشگاه در به وجود آمدن آن نقش داشتند.
وی گفت: گاهی انسان در زندگی برای انجام ندادن کاری حسرت میخورد و گاهی برعکس است و از انجام کاری در سالهای گذشته احساس خرسندی دارد و تاسیس دانشگاه مجازی از نوع دوم است؛ زیرا اهمیت این دانشگاه در سال ۹۸ و بعد از شیوع کرونا در وزارت بهداشت و معاونت آموزشی مشخص شد و دانشگاه مجازی علیرغم همه مشکلات و حاشیهها وظیفه خود را به خوبی انجام داد.
دکتر باقریفرد گفت: ایجاد یک موسسه، سازمان و یک دانشگاه معمولا کار بسیار دشواری است و همیشه گام اول، سختترین قدم است و قطعا افراد زیادی زحمت کشیدند که جا دارد از زحمات همه افرادی که در تاسیس این دانشگاه همکاری کردند، قدردانی کنیم. لذا تغییرات، همیشه بد نیست زیرا میتواند باعث تزریق انرژی جدید و حرکت شود.
وی خاطرنشان کرد: تغییرات همیشه به معنای کارکرد منفی نفر قبل نیست؛ زیرا در وزارت بهداشت کار ما مانند دویدنهای امدادی است که با همکاری به ثمر میرسد و نهایتاً به یک امتیاز جمعی دست مییابیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت یادآور شد: در ابتدای دولت سیزدهم عدهای به دنبال تعطیلی دانشگاه مجازی بودند که با مشورتها و اطلاعاتی که کسب شد جایگاه و اهمیت این دانشگاه برای مسئولان وزارت بهداشت مشخص شد و نگاه مثبت وزیر محترم با توجه به جایگاه آموزشی و دید ایشان نسبت به آموزش که همیشه از آن به عنوان اولویت یاد میکنند یک فرصت است که باید از آن استفاده بهینه کرد.
باقریفرد گفت: خوشبختانه دانشگاه مجازی کارهای بسیار زیادی در حوزه تولید محتواهای مجازی در آموزش انجام داده است که باید گسترش یابد و لازم است اقدامات اساسی در خصوص تولید و بهکارگیری از تکنولوژیهای جدید آموزشی مانند شبیه سازها انجام دهد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه باید به گونهای عمل کنیم که ایران جزو ۱۰ کشور برتر جهان در هوش مصنوعی قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: جایگاه پیشرفت هوش مصنوعی، دردانشگاه مجازی علوم پزشکی است.
وی تاکید کرد: هدف ما در معاونت آموزشی وزارت بهداشت، تقویت دانشگاه مجازی علوم پزشکی از نظر نرمافزاری و سختافزاری است و از لحاظ جذب اعضای هیات علمی، سهمیه خوبی به این دانشگاه اختصاص خواهد یافت؛ اما انتظار داریم طی سالهای آتی این دانشگاه جهش جدی کند و این پیشرفت به سایر دانشگاههای کشور تسری یابد.
در پایان دکتر باقری فرد ضمن تقدیر و تشکر از دکتر استاد یادآور شد: شخصیت علمی ایشان شناخته شده است و از تجربیات ایشان در دانشگاه مجازی علوم پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی تهران استفاده خواهد شد.
معاون آموزشی وزیر بهداشت ضمن خیر مقدم به ریاست محترم جدید دانشگاه مجازی، آقای دکتر آرش خجسته، ضمن تجلیل از مقام علمی و اخلاقی و اجرایی ایشان، آرزوی توفیق خدمت در این جایگاه برایشان داشتند.
نظر شما