به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، تاکنون گزارشهای نادری مبنی بر آلرژی افراد نسبت به این گیاه ثبت شده است که این موارد نیز معمولا آلرژی نسبت به گرده درخت زیتون بوده و به روغن این میوه مربوط نمیشود.
از آنجایی که روغن زیتون «کالری متراکم» (وقتی میزان تأمین انرژی، یعنی کالری در واحد اندازه گیری غذا بالا است) دارد، لازم است که مصرف آن تعدیل شده و به عنوان جایگزینی برای سایر چربیهای مورد استفاده در رژیم غذایی انتخاب شود.
به گزارش «بی بی سی گودفود»، پنج فایده مهم روغن زیتون برای سلامتی عبارتند از:
- میتواند موجب بهبود سلامت قلب شود.
- التهاب را کاهش میدهد.
- خلق و خو را بهبود میبخشد.
- به تقویت عملکرد مغز کمک میکند.
- میتواند در برابر بیماریهای مزمن از افراد حفاظت کند.
نظر شما