به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، در این نشست، محمدرضا شاه پسند، معاون آموزش، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: حوزه آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی می تواند راهگشای اشتغال کشور باشد و این کارگروه به منظور ایجاد هماهنگی بین بخشهای آموزشی تشکیل شده است.
وی افزود: وظیفه این کارگروه حفظ تعادل عرضه و تقاضا باید باشد و طرف تقاضا با ارسال بازخورد می تواند به اصلاح ساختارها و روندهای طرف عرضه کمک کند.
وی همچنین گفت: در حال تهیه مدل آموزشی اشتغال پذیر هستیم، باید به مشاغل آینده بر اساس آمایش سرزمینی بپردازیم.
شاه پسند گفت: آموزش باید متناسب با تقاضا باشد و بخش تقاضا و عرضه کار، باید مشارکت ویژهای با هم داشته باشند.
همچنین در این نشست، حسین محمودی سفیدکوهی، نایب رئیس کارگروه تخصصی آموزشهای مهارتی گفت: منطبق نبودن خروجی های آموزشی و بازار کار یک مساله مهم است و لازم است زمینه انطباق طرف عرضه و تقاضای نیروی کار ماهر را فراهم کنیم.
وی ادامه داد: باید این کارگروهها خروجی ملموس داشته باشند و اگر خروجی مناسبی از این جلسات نگیریم عملا اتفاقی مثبت در حوزه اشتغال نخواهد افتاد.
وی همچنین گفت: چالشی که نظام عرضه کار و آموزش با آن مواجه است عدم تناسب و تطابق آموزش ها با بازار است و باید به سمت اصلاح ساختار در این حوزه حرکت کنیم.
در این نشست که با حضور نمایندههایی از: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت راه و شهرسازی، وزارت ورزش و جوانان، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت نفت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان برنامه و بودجه، دانشگاه جامع علمی و کاربردی، دانشگاه فنی و حرفه ای، کمیته امداد حضرت امام (ره)، جهاد دانشگاهی، اتاق بازرگانی، اتاق اصناف ایران، کانون عالی کارفرمایان ایران، ستاد کل نیروهای مسلح و مدیریت حوزههای علمیه برگزار شد، برخی از اعضا نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کردند.
نظر شما