به گزارش آتیه آنلاین به نقل از شاتا، سیدرضا فاطمی امین پس از نشست مشترک با رییس کل و مسئولان دیوان محاسبات کشور در جمع خبرنگاران گفت: تقاضای خودرو در کشور یک میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه است و آنچه امسال تولید خواهد شد یک میلیون دستگاه است که ۵۰۰ هزار دستگاه کمبود عرضه خواهیم داشت این کمبود در سال آینده جبران خواهد شد.
وی افزود: طبق برنامه، افزایش تولید خودرو پیشبینی شده و متناسب با تقاضا عرضه خواهیم کرد و با این فرایند، قرعهکشی خودرو در سال ۱۴۰۱ حذف میشود.
وزیر صمت در پاسخ به پرسش دیگری درباره آخرین برنامههای دولت برای اصلاح پرداخت یارانهها گفت: طبق طرحی که کار مطالعاتی آن در حال انجام است، یارانهها قطع نخواهد شد بلکه یارانههایی که بی هدف پرداخت میشد و معمولا به دست مردم نمیرسید، هدفمند میشود.
آقای فاطمی امین تصریح کرد: البته آخرین تصمیمات در این باره از جانب سخنگوی این طرح اعلام خواهد، اما خلاصه مطلب این است که با ایجاد رانت، یارانهها به دست مردم نمیرسید چرا که شاهدیم ارز ۴۲۰۰ برای خرید نهادههای دامی مانند ذرت، کنجاله و سویا پرداخت و این کالاها وارد کشور میشود، اما کالاهای تولیدی مانند مرغ، تخم مرغ و لبنیات متناسب با ارز ۴۲۰۰ عرضه نمیشود و انحراف منابع داریم.
وی همچنین درباره جلسه مشترک امروز با مسئولان دیوان محاسبات کشور گفت: هفت قانون در حوزه تولید وجود دارد که در جلسه امروز آنها را مرور کردیم و مواردی از آن الزاماتی است باید اجرا میشد.
وزیر صمت افزود: خبری که به اعضای جلسه دادم این بود که ۹۰ پروژه ای که برای اصلاح ساز و کارها و فرایند در این وزارتخانه طراحی کردیم تقریباً تمام خلاءها و نقصهایی که وجود داشته است، جبران میشود.
آقای فاطمی امین گفت: مقرر شد مفادی از قوانین گذشته تاکنون که اجرا نشده یا ناقص اجرا شده است و کارهایی که متناسب با آن باید برنامه ریزی میکردیم رفع نقص شود که این کار را به کارگروهی ارائه میدهیم.
توجه ویژه به شرکتهای فناور و نوآور در ساختار جدید وزارت صمت
همچنین وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای فناورانه ناحیه نوآوری شریف در جمع خبرنگاران گفت: با رویکرد جدیدی که در وزارت صنعت، معدن تجارت ایجاد شده است توجه ویژه به شرکتهای دانش بنیان، فناور و نوآور خواهیم داشت.
سیدرضا فاطمی امین با بیان این مطلب، افزود: در فضاهای دانشگاهی کارها دوره عمری دارند اما اکثر دستاوردهای دانش بنیان این حوزه قابلیت تجاری شدن دارند.
وی همچنین تصریح کرد: مشکلات شرکتهای فناور و دانش بنیان که در این نمایشگاه مورد بازدید قرار گرفته است و در حوزه کاری وزارت صنعت، معدن و تجارت میباشند را پیگیری خواهیم کرد.
وزیر صمت ادامه داد: بیشتر مشکلات شرکت های فناور و دانش بنیان در حوزه بازار می باشد که این مسائل را نیز با رویکردهای جدیدی که داریم مورد توجه قرار خواهیم داد.
توسعه بازار و تسهیل فروش، لوکوموتیو پیشرفت شرکتهای دانش بنیان
فاطمی امین با بیان اینکه توسعه بازار و تسهیل فروش بزرگترین کاری است که میتوانیم برای شرکتهای دانش بنیان و فناور انجام داد، گفت: این شرکتها به لحاظ فنی و نوآوری کار را به خوبی جلو برده اند و گام بعدی یافتن بازار است تا لوکوموتیوی برای توسعه این شرکتها باشد.
توجه ویژه به شرکتهای دانش بنیان، فناور و نوآور در ساختار جدید وزارت صمت
وی همچنین بیان کرد: با رویکرد و ساختار جدیدی که در وزارت صنعت، معدن تجارت ایجاد شده است توجه ویژه به شرکتهای دانش بنیان، فناور و نوآور خواهیم داشت.
رویکرد دانش بنیان در انتخاب صادرکنندگان نمونه و ممتاز امسال
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: به عنوان نمونه در انتخاب صادرکنندگان نمونه و ممتاز امسال، شاخص های دانش بنیان بودن را لحاظ کرده و امسال برای اولین بار چندین شرکت دانش بنیان به عنوان صادر کننده نمونه و ممتاز انتخاب شدند.
اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی با فعالیتهای دانش بنیان
فاطمی امین همچنین تاکید کرد: اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی با فعالیتهای دانش بنیان می تواند تسهیل و ارتقا یابد.
وی با اشاره به تغییر ساختار در وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در تمامی دفاتر تخصصی یک گروه فناوری و نوآوری ایجاد شده است و در این راستا مدیرکل آن دفتر در حوزه فناوری و نوآوری مسئولیت دارد که باید ارتباط بین صنعت، معدن تجارت با آن شرکت دانشبنیان را برقرار کند.
نظر شما