به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، "بیتاله برقراری" در جلسه شورای مدیران صندوق با موضوع جمع بندی برنامه ۱۰۰ روزه صندوق گفت: معتقدیم که برنامهای قابل تدوین و اجرایی شدن است که با اتکا بر خرد جمعی تهیه و تدوین شده باشد، برهمین اساس برنامه ۱۰۰ روزه پیش روی صندوق با حضور همه معاونان و مشاوران آن تهیه و تدوین شده است. توقع داریم در اجرای موفق دوستان مشارکت جدی داشته باشند.
برقراری با بیان اینکه الگوهای مدیریتی و مشارکتی باید با نگاه علمی همراه باشد، گفت: برهمین اساس از نقطه نظرات کارشناسان و مدیران استانی و مشاوران در این حوزه استفاده خواهیم کرد.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تاکید کرد: رویکرد مدیریتی بنده برنامه محوری است، چرا که معتقد هستم اگر برنامه نداشته باشیم الگوهای ارائه شده قابل سنجش و اندازه گیری نیست.
وی ادامه داد: استانها نقش مهم و به سزایی در عملکرد مناسب صندوق دارند و تا امروز عملکرد خوبی داشتهاند و امیدوارم با همین شتاب به کار خود ادامه دهند و بتوانند اثر بخشی بالایی نیز داشته باشند.
برقراری با بیان اینکه کار در صندوق نعمتی است که خداوند به کارکنان و مدیران صندوق عطا کرده است، گفت: برنامه تکلیفی ۱۰۰ روزه برای استانها درنظر گرفتهایم که ابلاغ خواهد شد و برای ارزیابی عملکرد صندوق درسطح کشور حتما به استانها سفر خواهم کرد.
اساس موفقیت عملکرد منضبط و پایدار مدیریتی است
در ادامه این جلسه مرادی مدیر پروژه توسعه و طرحریزی استراتژی صندوق، با بیان اینکه اساس موفقیت، عملکرد منضبط و پایدار مدیریتی است، گفت: اگر میخواهیم به سمت عملکرد موفق پایدار حرکت کنیم باید افکار منضبطی داشته باشیم و این مستلزم ذهنهای آماده در لایههای مختلف است توجه داشته باشیم که ماحصل افکار منضبط از افراد منضبط است. بر همین اساس نیاز است تا در این مدت تمرین انضباط داشته باشیم.
وی تاکید کرد: برنامه اصلی و محوری ما این است که از برنامههای حاضر در صندوق اولویتدارترین و اصلیترین آن را انتخاب و نهایی کنیم. برهمین اساس ۱۲ پروژه در صندوق نهایی شده است. بنابراین براساس روال جدید پیش فرض ما این است که هر دوهفته یک بار وضعیت این پروژهها به طور خاص پیگیری شود، شاید نیاز باشد در این راه برخی از پروژهها اضافه و برخی از پروژهها از اولویت خارج شود و این موضوع پویا است.
مرادی پروژه جذب ۹۲ هزار بیمه شده جدید و تفاهمنامههای موجود در صندوق را از پروژههای اصلی و راهبردی ۱۰۰ روزه آینده صندوق نام برد که باید با یک روال مشخصی کنترل و رصد شود و در این راه نیاز است از ظرفیتهای دولت نیز استفاده شود.
وی دلیل اصلی اجرایی نشدن برنامههای برخی از شرکتها را تشریفاتی بودن جلسات مرتبط با آن پروژه دانست و گفت: بنابراین باید به پروژه ها اهمیت داده شود تا بتوان آن را عملیاتی کرد.
در پایان، مدیران ستادی و استانی نقطه نظرات خود را در خصوص اولویت بندی، نحو اجرای برنامه ۱۰۰ روزه بیان نمودند.
نظر شما