به گزارش آتیه آنلاین به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، احسان قمری در خصوص روشهای پنج گانه بازگشت ارز حاصل از صادرات و تمهیدات در نظر گرفته شده برای تسهیل و تسریع در بازگشت ارز حاصل از صادرات، اظهار داشت: در حال حاضر صادرکنندگان برای رفع تعهدات خود به بخشهای مختلف و سامانههای متعددی مراجعه یا از طریق صرافیهای مجاز و بانکهای عامل اقدام می کنند.
وی افزود: بر همین اساس فرایند ثبت و تجمیع اطلاعات با تاخیر مواجه میشود که این مساله محدودیتهایی را برای صادرکنندگان در خصوص خدمات قابل ارائه از سوی بخشهای مختلف ایجاد میکند که در نهایت منجر به افزایش هزینههای صادرکنندگان جهت ورود به بازارهای هدف میشود.
قمری خاطرنشان کرد: در صورت تجمیع سامانهها و درگاههای رفع تعهدات ارزی از طریق روشهای مصوب، امکان گزارشگیری برخط ایفای تعهدات ارزی برای نهادهای مسئول وجود داشته و صادرکنندگان هم در هر لحظه میتوانند از وضعیت و میزان رفع تعهدات ارزی خود و همچنین مانده تعهدات خود مطلع شوند.
وی اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک و با همکاری تمام دستگاههای ذیربط ربط از جمله مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، بانک مرکزی، گمرک جمهوری اسلامی ایران و سازمان امور مالیاتی ایفای تعهدات ارزی صادرکنندگان با سرعت و سهولت بیشتری انجام پذیرد.
نظر شما