به گزارش خبرنگار آتیه آنلاین، اسدالله کشاورز در مراسم «فعالسازی ۶ هزار محدوده و معدن غیر فعال» اظهار کرد: در راستای شعار امسال و در جهت فرازهای مقام عالی وزارت، مقرر شد معادن و محدودههای اکتشافی که به صورت حذف شده، غیر فعال و راکد هستند را شناسایی کنیم.
وی افزود: این محدودهها در قالب بسته سرمایهگذاری و از طریق مزایده به عموم مردمی که دارای صلاحیت فنی و مالی هستند، واگذار خواهد شد.
کشاورز گفت: امروز شاهد آیین رونمایی از طرحی بزرگ به صورت کاملا الکترونیکی، بدون مراجعه حضوری متقاضیان هستیم. با توجه به شرایط کرونایی کشور و سیاستهای وزارتخانه در جهت تسهیل رفت و آمدها و انجام مزایده به صورت الکترونیکی در سطح کشور این مزایده برگزار میشود.
سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت بیان کرد: ما عرصههایی که معارض دولتی و مردم نداشت و به طور کلی تعارض خاصی در آن مشاهده نشده بود را احصا و شناسایی کردیم.
به گفته وی این عرصهها، در قالب دو فرایند ۱۵ روزه به متقاضیان واگذار میشود. بخش اول این محدودهها در ۱۶ استان شناسایی و دستهبندی شدند. همچنین از ۳۱ اردیبهشت ماه تا ۱۲ خردادماه سایت باز میشود تا متقاضیان با مراجعه به سایت و ارائه درخواست برای محدودهها و معادن در مزایده شرکت کنند.
کشاورز عنوان کرد: فاز دوم این طرح نیز از ۱۳ خرداد تا ۲۷ خرداد در ۱۶ استانی که در سامانه کاداستر و سایت و پروتال وزارتخانه مشخص شده است، اجرا میشود و افراد میتوانند در مزایده شرکت کنند.
او ادامه داد: با توجه به کمی وقت از حدود ۶ هزار محدوده که در این فاز به صورت سراسری واگذار شده است، ۳۳۰ فقره معادن متروکه نیازمند علمیات تکمیلی اکتشافی، ۲۲۶ پروانه معدنی، ۴۸۰ گواهی و ۲۲۱۱ محدوده اکتشافی به مزایده گذاشته خواهد شد.
نظر شما