هجدهمین جشنواره تولید ملی - افتخار ملی برگزار شد

هجدمین دوره جشنواره تولید ملی-افتخار ملی در حالی به کار خود پایان داد که بیانیه پایانی نیز قرائت و از ۵۵ تولیدکننده و صنعت‌گر نمونه در حوزه‌های مختلف، خودرویی، بهداشتی، دارویی، غذایی، پلیمری، شیمیایی، ساختمانی و... تقدیر شد.

به گزارش آتیه‌آنلاین، ساعاتی پیش هجدهمین جشنواره تولید ملی-افتخار ملی در سالن خلیج فارس نمایشگاه بین‌المللی تهران که با حضور برخی از مسئولان سه قوه مجریه، قضاییه و مقننه و صنعت‌گران نمونه برگزار شده بود به کار خود پایان داد.

در این مراسم که خانه صنعت، معدن و تجارت ایران میزبان آن بود، عزت‌الله اکبری تالارپشتی، رییس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی، سعید عمرانی معاون قضایی دادستان کل کشور و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی از جمله وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان استاندارد، سازمان تامین اجتماعی، اتاق بازرگانی ایران و... حضور داشتند از ۵۵ صنعت‌گر و تولید کننده نمونه در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف صنعتی تقدیر شد.

آرمان خالقی –قائم مقام دبیر کل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران- بیانیه پایانی هجدهمین جشنواره تولید ملی-افتخار ملی را اینگونه قرائت کرد: سال پیش رو را باید به لحاظ تجمیع شرایط و تقاطع اتخاذ تصمیمات مهم در خصوص موضوعات با اهمیت و سرنوشت ساز برای آینده ایران عزیز و به لحاظ انتخاب دولتی جدید بر مبنای دغدغه ها و خواسته های عموم ملت شریف ایران و تغییرات پیش روی مناسبات و تعاملات بین کشورها را باید سالی خاص و تاریخ ساز بدانیم که چگونگی عبوری با عافیت از گرداب حائل دشواریها را رقم خواهد زد.

وی افزود: ابرام بر حرکت بر مدار توسعه توان تولیدی کشور و اقتصاد مقاومتی و حصول تجارب و دستاوردهای ارزشمند علمی و فنی سالهای گذشته را از یک سو و فشارها و تهدیدات ناشی از رکود و تورم و تحریم و فشار مضاعف ناشی از بیماری همه گیر کرونا را اگر در کنار برخی ناکارآمدی ها و سوءمدیریتها قرار دهیم، شرایط نامطلوب و پر ریسک محیط کسب و کار فعالان اقتصادی بخش خصوصی را درک خواهیم کرد.

قائم مقام دبیر کل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران  ادامه داد: به دلیل کاهش مداوم ارزش پول ملی در تمامی دولتها که منجر به افزایش نیاز روزافزون تولید به نقدینگی جدید و سرمایه در گردش بیشتر شده، تامین نقدینگی رفع نیاز مالی بخش تولید و ابراز نارضایی از عملکرد سیستم بانکی، با توجه به نظرسنجی های انجام یافته، در صدر خواسته های صنعتگران و معدنکاران قرار دارد.

خالقی با بیان اینکه افزایش رفتارهای مداخله جویانه دولت نه تنها محیط کسب و کار را بهبود نبخشیده، بلکه در اکثر موارد شاخص ها نشان دهنده عقب گرد کشور در این حوزه بوده است. گفت: محیط رقابتی و مساعد کسب و کار برای فعالان اقتصادی را باید در عمل فراهم و ملموس کرد. رفتارهای شعارگونه راه به جایی نبرده و در عرصه رقابت بین المللی شاخص ها حاکی از عملکرد و رتبه بسیار نامطلوب ماست. سمت و سوی مجموعه اقدامات قوه قضائیه نشانگر رویکرد مثبت و حمایت گر این قوه از تولید و تولیدکنندگان و برخورد جدی با ترک فعل و تخلف و تمرد از اجرای قوانین و مقررات حمایتی از تولید بوده و شایسته تقدیر و سپاسگزاری است. وی اضافه کرد: شروع به کار مجلس یازدهم در سال جاری و تبیین دیدگاههای نمایندگان محترم، توقع تولیدکنندگان را از مجلس جدید به تحقق شعارهای انتخاباتی و مشارکت تشکل های بخش خصوصی در کمیسیون های تخصصی معطوف نموده است. خانه صنعت، معدن و تجارت در این خصوص آمادگی خود را در این خصوص اعلام می‌دارد. قابل پذیرش نیست که اقتصاد کشور ما فاقد استراتژی توسعه صنعتی بلند مدت مصوب و دارای ضمانت اجرا باشد، امید است با مطالبه مجدانه مجلس و اراده جدی دولت، الزامات و امکان تحقق این امر مهم فراهم و پیگیری شود.

قائم مقام دبیر کل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران ادامه این بیانیه را اینگونه اظهار کرد:  افزایش چند برابری و تاخیر در اعلام حقوق دولتی سهم معادن و علی الحساب تلقی نمودن آن و تسری آن به ماسبق، تعرضی آشکار با قانون اساسی و قوانین جاری داشته و موجب بروز زیان به معدنکاران می گردد. از مقام عالی ریاست قوه قضائیه و وزارت صمت انتظار رسیدگی و رفع این معضل را داریم. ورود گسترده مردم به بورس و رواج سهامداری، فرصت بی بدیل سال جاری بود که متاسفانه به خاطره ای تلخ برای سهامداران تبدیل شد. بورس می تواند به توسعه ابزارهای مولد و مؤثر تأمین مالی بخش تولید و اقتصاد ملی منجر شود که این امر مهم نیازمند برنامه ریزی درست و مدیریت کارآمد و مبارزه جدی با رانت و فساد است.  

خالقی گفت: روزآمدسازی مستمر آمار و اطلاعات مورد نیاز فعالان اقتصادی و شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود و برنامه‌ریزی برای تکمیل زنجیره‌های ارزش را باید مورد توجه و وجهه همت قرار داد تا در اتخاذ تصمیمات درست سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های اقتصادی و پیشگیری از ایجاد ظرفیت های غیر اقتصادی و غیر مولد، موثر واقع گردد.

وی اینگونه بیانیه پایانی هجدهمین جشنواره تولید ملی-افتخار ملی را خاتمه داد: توجه تولیدکنندگان و همسنگران گرانقدر خود را به این نکته مهم معطوف می داریم که نگذارند مضایق و دشواری ها و دیوانسالاری های تو در تو و ناکارآمد رایج، ایشان را از اتکاء و استمرار به نوآوری و دانش محوری و فناوری های جدید و آموزش بازدارد.  

کد خبر: 8766

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 10 =