به گزارش آتیه آنلاین، ایسنا نوشت: نسترن محسنی در پنل واگذاری باندهای فرکانسی ۵G در نخستین روز ششمین نمایشگاه اینترنت اشیاء با اشاره به واگذاری باند فرکانسی ۳۵۰۰ مگاهرتز برای توسعه شبکه ۵G در ایران از طریق مزایده، گفت: چون بار اصلی ارتباطات اینترنتی ایران روی شبکههای موبایل است و واگذاری فرکانس ملاحظات خاصی میطلبد و اگر این واگذاری با مباحث فناوریهای نو مانند ۵G همراه شود، دقتها و ملاحظات مضاعف خواهد بود.
او افزود: رگولاتوری چند ماهی است که کار تخصصی و کارشناسی روی واگذاری باند فرکانسی ۳۵۰۰ مگاهرتز برای توسعه ۵G را آغاز کرده و ترکیبی از باندهای مختلف است اما باند طلایی به باند ۳۵۰۰ مگاهرتز اختصاص داده شده است.
معاون امور رادیویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی توضیح داد: از آنجاییکه دسترسپذیری به تجهیزات در باندهای ۳۳۰۰ تا ۳۴۰۰ مگاهرتز محدود است و باتوجه به شرایط تحریم محدودیتها مضاعف میشود و بهرهمندی از باند را به تاخیر میاندازد، تمرکز سازمان در واگذاری باند فرکانسی ۳۵۰۰ مگاهرتز روی ۲۰۰ مگ انتهایی است.
محسنی با تاکید بر اینکه رگولاتوری در واگذاری باند فرکانسی باید نقطه بهینه را پیدا کند، گفت: امروز وقتی از ۵G صحبت میکنیم، به چهار سال زمان تجاری نیاز داریم و تمام مطالعات و مباحث فنی روی موضوع همگرایی تاکید دارند.
وی افزود: برگزاری مزایده، شفافسازی را به دنبال دارد و تمام باندهای فرکانسی واگذار شده در سال ۲۰۲۰ از مسیر مزایده اتفاق افتاده است و ITU نیز همین روش را توصیه کرده است. یافتن ارزش واقعی طیف فرکانسی که نهایتا به یکی از ابزارهای استفاده بهینه از طیف منتج میشود، موضوعی است که رگولاتوری توامان با نگاه توانمندسازی و تشویقگری به آن توجه دارد.
به گزارش ایسنا، ششمین نمایشگاه اینترنت اشیاء روزهای ۲۷ و ۲۸ بهمن ماه ۹۹ در سالن ۲۷ نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار میشود.
نظر شما