به گزارش آتیه آنلاین، ایسنا نوشت: رضا جدیدی با تاکید بر اینکه این روش هیچ شباهتی به نقشههای قبلی ندارد و بر پایه روشهای دیجیتال با دقت بالا و هزینه کمتر انجام میشود، اظهار کرد: نقشههای زمینشناسی نسل دوم با استفاده از تصاویر دقیق ماهوارهای و با تحلیل و تلفیق اطلاعات ۳۰ ساله زمینشناسی کشور و بصورت یکپارچه تهیه میشود و با گذشت زمان و تغییر فناوریها بهراحتی به روز خواهد شد.
جدیدی با اشاره به اینکه تهیه نقشههای زمینشناسی نسل دوم پیش از این بهصورت آزمایشی و محدود در کویر لوت انجام شد، خاطرنشان کرد: این کار در استان اصفهان در محدود ۱۰ هزار کیلومتر مربع از ابتدای سال آینده آغاز میشود.
مدیرکل دفتر برنامهریزی، فناوری و بودجه سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، با بیان اینکه نقشههای نسل دوم دارای اطلاعات با دقت بالایی درباره مخاطرات زمین، زمین شناسی مهندسی، زمینشناسی محیطزیست و اکتشاف ذخائر معدنی است، اضافه کرد: در کنار تهیه این نقشهها، طرح اکتشاف سیستماتیک برای چهار لایه فلزی، غیرفلزی، کانی قیمتی و نیمهقیمتی و عناصر استراتژیک در استان اصفهان تعریف شده است.
وی درباره انتخاب اصفهان برای اجرای این طرح، گفت: این استان واقع در مرکز ایران و خاستگاه متنوعی از ذخائر معدنی و دارای کمربندی کانیزایی و ظرفیتهای مناسب زمینشناسی و اکتشاف است و همچنین مسوولان اصفهان به این مباحث توجه دارند.
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، جدیدی با تاکید بر اینکه سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور در منطقه خاورمیانه، قطب علمی بشمار میآید و همکاری خوبی با دنیا دارد، افزود: این سازمان در جهت بومیشناسی و ارتقای علمی زمینشناسی برنامههای ترویجی را در همکاری با دانشگاهها و موسسههای خصوصی در دستور کار دارد.
نظر شما