به گزارش آتیه آنلاین، ایسنا نوشت: حسین فلاح جوشقانی به همراه وحید یزدانیان -رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات- در بازدید از پروژه ابررایانه سیمرغ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، از فاز صفر پروژه ابررایانه سیمرغ که با تجهیزات جدید راهاندازی شده است، بازدید کرده و سپس از فضایی که جهت تجهیزات فاز آزمایشگاهی درحال آمادهسازی است و همچنین قسمت NOC بازدید انجام دادند.
وی در خصوص "نقش ابررایانه سیمرغ در اکوسیستم حوزه ICT کشور گفت: دنیای امروز دنیای خدماتی است که وابسته به پردازشهای سریع و فوق سریع است و عملا همه سرویسهایی که در دنیا وجود دارند، مبتنیبر پردازشهای فوق سریع هستند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در حال حاضر همه چیز وابسته به زیرساختهای ارتباطی و اطلاعاتی است و یکی از اجزا مهم شبکه ملی اطلاعات نیز سیستمهای فوق سریع با قدرت پردازش بسیار بالاست که ابررایانه سیمرغ قاعدتا یک زیرساخت اصلی شبکه ملی اطلاعات بوده و همینطور در بحثهای اقتصادی نیز دخیل میباشد.
طبق اعلام پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، فلاح جوشقانی به حضور موثر پژوهشگاه در پروژه ابررایانه سیمرغ اشاره کرد و گفت: طی سالهای اخیر پژوهشگاه با تغییر رویکرد خود و حرکت به سمت مدیریت پژوهش، تحول بسیار خوبی را رقم زده است و پژوهشگاه با مدیریت مناسب و نگاه پژوهشی - کاربردی که داشته، طی همکاری با مراکز دانشگاهی موضوع ساخت ابررایانه سیمرغ را به خوبی پیش برده است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خاطرنشان کرد: تنها مجموعهای که میتوانست موضوع پروژه ابررایانه سیمرغ را بین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و حوزههای دانشگاهی پیوند دهد، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات است. ظرفیتهای پژوهشگاه و دانشگاه هر کدام به تنهایی کافی نبوده و تلفیق این دو مجموعه و مدیریت پژوهش توسط پژوهشگاه باعث شد تا از ظرفیتهای علمی و کاربردی هر دو مجموعه بهترین بهره حاصل شود و پروژه ابررایانه نتیجه مطلوب را به دست آورد.
فلاح جوشقانی ادامه داد: ما در این پروژه صرفا با یک پژوهش علمی روبرو نیستیم و در آینده نزدیک کاربردهای آن را لمس خواهیم کرد. تیم توانمندی روی این پروژه در حال فعالیت است و با توانمندیای که وجود دارد کار در زمان مناسب به سرانجام خواهد رساند.
نظر شما