به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی قزوین، کامبیز شقاقی گفت: ضریب اشغال تخت به ۷۳/۸ درصد رسیده است که نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است؛ در این میان ضریب اشغال تخت در بیمارستان رازی ۷۴/۷ درصد و در بیمارستان تاکستان ۷۱/۴ درصد بوده است.
وی ضمن تشریح تعداد عملهای جراحی در ۲ بیمارستان رازی و تاکستان بیان کرد: در بیمارستان رازی ۱۴ هزار و ۱۵۰ بیمار و در بیمارستان تاکستان ۵ هزار و ۱۲۰ بیمار تحت عمل جراحی قرار گرفتند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین افزود: در حوزه درمان سرپایی یک میلیون ۶۴۰ هزار و ۹۵۰ مراجعهکننده از خدمات درمانی در بخش سرپایی با حضور در درمانگاههای تابعه و درمانگاه تخصصی بیمارستان رازی بهرهمند شدند.
وی در پایان خرید یکدستگاه سی تی اسکن ۳۲ اسلایس زیمنس آلمان به مبلغ ۲۲۰ میلیارد ریال، برگزاری اردوهای سلامت محور در مناطق محروم، کسب رتبه دوم بخش اورژانس بیمارستان رازی و تاکستان در بین بخشهای اورژانس های بیمارستانهای تامین اجتماعی و برگزاری آزمون جهت جذب نیرو را از اقدامات برجسته این مدیریت در سال گذشته برشمرد.
نظر شما