هم‌افزایی تأمین اجتماعی و فرمانداری بوکان برای ارتقای درمان در مناطق کم‌برخوردار

در دیدار مدیر درمان تأمین اجتماعی آذربایجان غربی با فرماندار شهرستان بوکان، وضعیت پوشش بیمه‌ای، خدمات درمانی موجود و نیازهای توسعه‌ای این شهرستان مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی آذربایجان غربی، در این دیدار عبداله مسافر یادگاری، با اشاره به جمعیت ۹۱ هزار نفری بیمه شدگان بوکان گفت: مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان آذربایجان‌غربی مسئول ارائه خدمات درمانی به این جمعیت است و بخش عمده خدمات از طریق درمان غیرمستقیم و با همکاری بیش از ۱۱۰ مرکز طرف قرارداد در شهرستان بوکان ارائه می‌شود. همچنین، درمان مستقیم نیز به‌عنوان بخشی از خدمات سازمان تأمین اجتماعی، به صورت کاملاً رایگان در اختیار بیمه‌شدگان قرار می‌گیرد.

مدیر درمان تامین اجتماعی آذربایجان غربی در ادامه بیان کرد: مرکز درمانی تأمین اجتماعی در بوکان تا سال ۱۴۰۱ در سطح یک درمانگاه فعالیت داشت، اما در سال ۱۴۰۱ با ارتقا به پلی‌کلینیک تخصصی، دامنه خدمات به‌طور قابل توجهی توسعه یافت.

وی افزود: در بخش زیرساخت‌های درمانی منطقه‌ نیز در شمال استان، بیمارستان امیرالمومنین خوی خدمات مورد نیاز بستری بیمه شدگان را ارائه می‌دهد و در جنوب استان، بیمارستان ۶۴ تخت‌خوابی مهاباد در دست ساخت قرار دارد.

مسافر یادگاری در ادامه با اشاره به طرح کاهش پرداخت از جیب بیمه شدگان گفت: به منظور حمایت از بیمه‌شدگان و بازنشستگان عزیز، در شهرهایی که سازمان تامین اجتماعی فاقد بیمارستان هست، ۱۰۰ درصد هزینه‌های درمانی بیمه‌شدگان در بیمارستانهای دانشگاهی به‌صورت رایگان پرداخت می‌شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی آذربایجان غربی در ادامه به ظرفیت‌های پلی کلینیک تخصصی بوکان اشاره و بیان کرد: خوشبختانه پلی‌کلینیک بوکان ظرفیت پوشش خدمات تخصصی را دارد ولی با این حال، محدودیت فضای فیزیکی مانعی برای بهره‌برداری کامل از این ظرفیت‌هاست. به همین منظور، توسعه زیرساخت‌های فیزیکی به‌عنوان یک اولویت سازمانی و شهرستانی مطرح شده و مقدمات لازم برای آن از جمله اخذ تأییدیه‌های اولیه انجام شده است.

در این نشست، فرماندار بوکان ضمن تقدیر از تلاش‌های رحیمی، رئیس مرکز درمانی تأمین اجتماعی شهرستان، گفت: با توجه به شرایط خاص منطقه، مدیریت حوزه درمان از دشواری بالایی برخوردار است. توسعه فضای فیزیکی مراکز درمانی، به‌ویژه با در نظر گرفتن مراجعات بالای شهروندان از شهرستان‌های هم‌جوار نظیر بانه، سقز و دیواندره، یکی از دغدغه‌های اصلی و اولویت‌دار شهرستان محسوب می‌شود.

خشایار صنعتی در ادامه ضمن قدردانی از خدمات سازمان تأمین اجتماعی، بیان کرد: پیشنهاد می‌کنم فضای جدید درمانی در مناطق کمتر برخوردار احداث شود.

وی از امکان تغییر کاربری برخی زمین‌ها جهت اختصاص به این پروژه خبر داد و آمادگی فرمانداری را در جهت هرگونه حمایت و همکاری لازم در این زمینه را اعلام کرد.

کد خبر: 79356

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 7 =