سنجش مهارت بیش از ۳۱ هزار نفر در خراسان‌شمالی

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان‌شمالی گفت: سنجش ۳۱ هزار و ۵۳ نفر از مهارت آموختگان استان و ۲ هزار و ۶۵۳ نفر در قالب آزمون ادواری در سال گذشته انجام شد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایرنا، مهدی رحمدل با بیان اینکه عملکرد سنجش مهارت استان در سال گذشته ۱۵۳ درصد محقق شد به راه اندازی یک مرکز سنجش مهارت و ۲ کارگاه سنجش مهارت عملی در استان اشاره کرد و افزود: ۱۶ هزار و ۴۸۸ گواهینامه مهارت در استان سال گذشته صادر و ۱۰۸ درصد تعهد مربوطه محقق شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان شمالی بیان کرد: انجام یکهزار و ۵۲۰ نظارت بر فرایندهای سنجش مهارت، تعیین صلاحیت ۴۶ نفر از آزمونگران، انجام هشت بازرسی در بخش سنجش، اجرای ۸۷ طرح طراحی و ممیزی آزمون عملی و یکهزار و ۶۹۶ طراحی و ممیزی سوال از جمله اقدامات انجام شده در سال گذشته است.

وی با تاکید بر اینکه رسالت این اداره کل، مهارت آموختن به جوانان جویای کار است، گفت: آمادگی لازم برای ارائه آموزش‌های مهارتی برای جوانان بر حسب نیاز بازار کار وجود دارد و با تعامل و همراهی مسئولان می توانیم به اهداف مورد نظر برسیم.

رحمدل بیان کرد: آموزش‌های مهارتی و حرفه‌ای ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه مشاغل خانگی و مهارت آموزی جوانان و نوجوانان است.

۱۱ مرکز در بخش دولتی خراسان شمالی برای برگزاری دوره های آموزش مهارتی فعال است.

خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.

کد خبر: 79216

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 4 =