به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، فریدالدین حجتالاسلامی با اشاره به اشتغالزایی این میزان تسهیلات برای هزار و ۶۷۱ مددجوی زیر پوشش بهزیستی استان همدان گفت:این تسهیلات بیشتر در زمینه های کشاورزی، دامداری، آرایشگری، خیاطی و قالیبافی به مددجویان پرداخت شده است.
وی افزود: جامعه هدف بهزیستی شامل معلولان زیرپوشش، زنان سرپرست خانوار، بهبود یافتگان، افراد در معرض آسیبهای اجتماعی، فرزندان مستقل بهزیستی، معلولان و کارفرمایان هستند.
مدیرکل بهزیستی همدان بیان کرد: زمینه اشتغالزایی افراد دارای معلولیت در بازار کار با مشارکت یک تیم مددکاری در سطح استان بررسی و تسهیل میشود و آغاز مراحل پرداخت تسهیلات بانکی به مددجویان برای ایجاد اشتغال منوط به تایید این تیم کارشناسی است.
وی گفت: برش تعهد اشتغال استان ۹۵۴ نفر بود که سال گذشته با اشتغال پایدار برای هزار و ۶۷۱ نفر، ۱۷۵ درصد اشتغال مددجویان همدان توسط بهزیستی محقق شد.
وی، پرداخت تسهیلات خود اشتغالی را یکی از اولویت های مهم سازمان در راستای ایجاد اشتغال و ارائه خدمات به مددجویان دانست و افزود: این اقدامات با هدف توانمندسازی جامعه هدف و ایجاد زمینه مناسب خودکفایی و استقلال مالی مددجویان انجام می شود.
مدیرکل بهزیستی استان همدان ادامه داد: در بحث مشاغل خوداشتغالی، مددجویان دارای جواز کسب و مدارک فنی که به هر شکل ممکن در حوزه اشتغال شروع به کار کنند، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات قرضالحسنه دریافت می کنند.
حجت الاسلامی با بیان اینکه کارفرمایان همدانی با جذب مددجویان بهزیستی از تسهیلات ویژه بهرهمند می شوند گفت: تسهیلات ویژه با هدف افزایش انگیزه اجتماعی کارفرمایان بخشهای غیردولتی در به کارگیری و جذب نیروی انسانی از بین جامعه هدف بهزیستی پرداخت می شود.
وی ادامه داد: در همین راستا و با هدف حمایت از اشتغال معلولان و مددجویان بهزیستی، به کارفرمایانی که نسبت به جذب نیروی کار از جامعه معلولان و مددجویان زیرپوشش بهزیستی براساس قانون کار اقدام کنند، به ازای هر نیروی جذب شده ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه با سود چهار درصد پرداخت می شود.
بر اساس آخرین آمار منتشر شده حدود یک سوم جمعیت استان همدان به صورت مستقیم و غیرمستقیم از خدمات حمایتی و درمانی سازمان بهزیستی بهره میبرند.
استان همدان حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما