به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، فرزین بهنامی فر با بیان این مطلب افزود: حدود ۱۷۰ هزار درخواست طی سال جاری در سامانه مذکور ثبت شده که تعداد ۱۵۸ هزار و ۹۹۲ درخواست معادل ۵.۹۳ درصد مربوط به اشخاص حقیقی و تعداد ۱۱هزار درخواست معادل ۵.۶ درصد متعلق به اشخاص حقوقی است.
وی درباره تعداد درخواستهای ثبت محور و تایید محور در درگاه ملی صدور مجوزهای کسب و کار در این استان گفت: از تعداد کل درخواستهای سال جاری، تعداد ۹۳هزار و ۸۲۶ درخواست معادل ۵۵درصد تایید محور و تعداد ۷۶ هزار و ۱۸۲ درخواست معادل ۸.۴۴ درصد ثبت محور هستند.
مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان البرز درباره مجوزهای ثبت محور و تایید محور بیان کرد: تمام مجوزها براساس ماده یک این طرح ثبت محور هستند یعنی فرد وارد سامانه ملی مجوزهای کشور میشود، در سامانه یک شغل را انتخاب می کند. در آنجا براساس قانون تمام شرایط برای کسب مجوز آمده است و فرد مشخصات خود را بارگذاری می کند، بعد از ثبت در سامانه پس از سه روز به صورت خودکار خود سامانه به فرد شناسه یکتا می دهد؛ این مجوزها ثبت محور هستند و نیاز به تایید نیست.
وی افزود: کسب و کارهای تایید محور باید اول به تشخیص هیات مقررات زدایی و بهبود کسب و کار برسد و بعد به تایید هیات وزیران هم برسد.
بهنامی فر به توزیع جنسیتی درخواست های ثبت شده در این درگاه در استان البرز اشاره و بیان کرد: ۳.۶۳درصد از درخواست های ثبت شده مربوط به آقایان و ۷.۳۶ درصد مرتبط با زنان است.
وی افزود: ۶۲ درصد از کل درخواستهای ثبت شده در درگاه ملی مجوزهای کسب و کار مربوط به اصناف هستند.
مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان البرز گفت: همچنین درسال جاری از تعداد کل ۲۷ هزار و ۱۷۵ مجوز تبدیل شده کاغذی به الکترونیکی در استان البرز ، تعداد ۳۷۸ مورد مرتبط با شهرستان اشتهارد، یک هزار و ۶ مورد مرتبط با چهارباغ، ۲هزار و ۴۷۸ مورد مربوط به ساوجبلاغ، ۳۰۴مورد مربوط به طالقان، ۴ هزار و ۱۰۰ مورد مرتبط با فردیس و ۱۷ هزار و ۱۷۳ مورد مرتبط با کرج هستند.
از زمان شروع به کار درگاه ملی مجوزهای کسب و کار تاکنون تعداد ۲۸۲ هزار و ۸۴۲ درخواست مرتبط با استان البرز در این درگاه ثبت شده که از کل تقاضاهای ثبت شده در سامانه مذکور، تعداد ۲۰۷هزار و ۷۳۷ عدد مجوز معادل ۴۴.۷۳ درصد صادر و تعداد ۷هزار و ۶۸۰ عدد مجوز معادل ۷۱.۲درصد نیز در دست بررسی است.
نظر شما