به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، میدری در ادامه این جلسه بیان کرد: سلامت اداری یکی از ارکان اصلی توسعه پایدار است و برای تحقق آن، باید از تمامی ظرفیتهای موجود، از جمله رسانهها و مشارکت ذینفعان، استفاده کنیم. راهحلهای پیشنهادی باید در تعدادی از استانها اجرایی شوند تا نتایج آنها استخراج و اقدامات تکمیلی انجام گیرد.
وی افزود: «در تدوین راهحلها، پیشنهادها از تمامی ذینفعان دریافت و بهترین روشها انتخاب شوند که توجه به این امر باعث میشود راهحلها دستیافتنیتر و عملیاتیتر شوند. سلامت اداری زمانی محقق میشود که همه بخشها درگیر شده و مسئولیتپذیری افزایش یابد.
«سجاد سنگسری» مشاور وزیر کار و رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی، نیز با ارائه گزارشی از فعالیتهای بازرسی این وزارتخانه، بر لزوم ایجاد یک سامانه جامع برای ثبت و پیگیری شکایات مردمی تاکید کرد.
وی ادامه داد: این سامانه به افزایش شفافیت و پاسخگویی کمک خواهد کرد و میتواند نقش مهمی در مقابله با فساد اداری ایفا کند.
در پایان جلسه نیز راهکارهای مقابله با گلوگاههای شناسایی شده در واحدهای ستادی سازمانها، صندوقها و بانکهای تابعه مورد بررسی قرار گرفته و تصمیمات لازم برای اجراییسازی آنها اتخاذ شد؛ میدری در اینباره گفت: مقابله با فساد نیازمند یک رویکرد سیستماتیک و مشارکتی است. تنها با همکاری همه بخشها میتوانیم به سلامت اداری پایدار دست یابیم.
نظر شما