افتتاح مجتمع مسکونی ۹۶ واحدی قم با حضور رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور

با حضور رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان قم آیین افتتاح مجتمع مسکونی ۹۶ واحدی برگزار شد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی قم، با حضور غلامحسین محمدی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و علی آشتاب، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان قم و سایر مدیران استان، آیین افتتاح مجتمع مسکونی ۹۶ واحدی نشاط ۶ برگزار شد. این مجتمع مسکونی در طول ۳ سال و توسط تعاونی نشاط سازان ورزش به اتمام رسید.

آشتاب در این مراسم، پروژه نشاط ۶ را نمونه توانمندی بخش تعاون دانست و بر توسعه فعالیت تعاون در راستای پیشرفت اقتصادی استان تاکید کرد.

همچنین در این مراسم محمدی با اشاره به لزوم الگوبرداری بخش اقتصاد کشور از تعاون در راستای رشد و توسعه اقتصادی، گفت: امروز علاوه بر بخش مسکن و سایر بخشهای موجود در تعاون، تولید انرژی خورشیدی نیز به فعالیت‌های این بخش اضافه شده و شاهد پیشرفت چشمگیری در این موضوع هستیم.

کد خبر: 78244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 7 =