به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنیوحرفهای، «غلامحسینمحمدی» با تأکید بر تعریف آموزشهای مهارتی در زیستبوم اقتصادی مناطق به منظور تربیت نیرویکار ماهر متناسب با نیاز بازارکار، گفت: برنامه اصلی سازمان تقاضامحوری شدنآموزشهای مهارتی همراه با مشارکتجویی در قالب یکصد فرصت همکاری و سرمایهگذاری در قالب مشارکت عمومی و خصوصی و تغییر مدل بودجهای به درآمدزایی است.
وی در ادامه سازمان آموزش فنیوحرفهای را سرمایهای برای آینده برشمرد و بیان کرد: ۷۰۰ مرکز آموزش فنیوحرفهای دولتی و ۱۲ میلیون مترمربع فضا، بیش از ۱۲ هزار نفر نیروی انسانی از ظرفیتهای این سازمان در تربیت نیروی انسانی ماهر است و باید با یک همرسائی و ائتلاف در بهرهگیری از زیرساختهای موجود به حل مسائل و بحرانهای موروثی و آیندهای روشن، برسیم.
معاون وزیر کار افزود: به مکتبی ایمان داریم که در آن آموزش، فضیلت بزرگی محسوب میشود و مربیان با ارائه آموزشهای مهارتی و ایجاد شغل به فضیلتی عظیم دست مییابند.
محمدی همچنین مهارت و نیرویکار ماهر را اهرم توسعه هر کشور دانست و گفت: هر کشوری برای توسعه نیازمند ابزار، تجهیزات و منابع است که در این بین منابعانسانی به عنوان مهمترین سرمایه میتوانند سرنوشت کشور را تغییر دهند.
رئیس سازمان آموزش فنیوحرفهای در پاسخ به نحوه رتبهبندی مربیان نیز توضیح داد: وزیر کار آییننامه رتبهبندی مربیان را به کمیسیون دولت تحویل داده که با پیگیریهای انجام شده در مسیر تصویب و اختصاص بودجه قرار دارد و تا سال آینده اجرایی میشود.
وی در توضیح معیشت و رفاهیات کارکنان سازمان آموزش فنی و حرفهای، گفت: تلاشهایی انجام شده است تا آرامش از طریق ارائه خدمات گسترش پیدا کند و تا پایان سال خدمات بیشتری به عنوان رفاهیات به کارکنان ارائه میشود. همچنین پیرو اعلام نرخ سه برابری حق بیمه توسط بیمه مرکزی و ضریب بالای خسارات شرکت بیمهگر در قرارداد قبلی، نرخ حق بیمه کارکنان در قرارداد سال ١۴٠٣-١۴٠۴ با شرکت معلم، کاهش یافته و پیگیریهای بیشتر برای کاهش بار مالی آن هم در بخش کارکنان و هم اعتبارات مالی سازمان در حال انجام است.
نظر شما