به گزارش آتیه آنلاین از روابط عمومی وزارت کار، عیسی منصوری در نشست کمیته هماهنگی اشتغال استان کرمانشاه اظهار کرد: اگر آموزشی در حوزه اشتغال و توانمندی افراد برای ورود به بازار کار ارایه میشود باید متناسب با نیازهای جامعه باشد.
وی تاکید کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان که متولی ارایه آموزش است باید این نیازسنجی را انجام دهد و متناسب با آن برنامه های خود را عملیاتی کند.
معاون اشتغال ادامه داد: ارایه آموزش های کارشناسی می تواند جمعیت متقاضی ورود به بازار کار را قوی، کاردان و باسواد بار آورد و در آینده نیز شاهد رونق تولید و شکوفایی اقتصاد باشیم.
معاون اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار ارایه مشوق برای صاحبان صنایع، کارخانجات و کارفرمایان مثل پرداخت حق بیمه افراد آموزش دیده ای شد که توسط آنها به کارگیری می شوند تا روند اشتغالزایی این افراد سرعت بیشتری بگیرد.
وی همچنین با اشاره به راه اندازی خانه خلاق در کرمانشاه خواستار حمایت ویژه دستگاه های اجرایی به خصوص، اداره کل میراث فرهنگی شد و گفت: در اسرع وقت نیز باید دستورالعمل اجرایی برای این خانه تدوین و راهبردهای آن مشخص شود.
حسن عزیزی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیصی در سرفصل های اعتباری ازجمله اشتغال روستایی، اشتغال ویژه مناطق زلزله زده، مشاغل خانگی، کمک های فنی و اعتباری، بند ب تبصره ۱۶ ویژه دستگاه های حمایتی و بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه جذب شده است، گفت: استان کرمانشاه نیازمند توجه بیشتر دولت در تامین مالی برای طرح های اقتصادی به منظور تکمیل پروژه هاست.
در این نشست برنامه ایجاد سامانه بانک اطلاعاتی بیکاران(پاکار)، برنامه خانه خلاقیت استان، برنامه مهارت و آموزش ۱۴ هزار نفری استان و برنامه ایجاد ظرفیت ۶ هزار نفری اشتغال جدید در قالب طرح های مشاغل خانگی ارائه شد.
نظر شما