به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تأمین اجتماعی گیلان، مهدی زهرابی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی جهت کاهش هزینههای درمانی بیمهشدگان، هزینههای دارویی بیماریهای خاص و صعبالعلاج را بصورت حداکثری پوشش می دهد گفت: در ۹ ماهه نخست امسال، واحد تأیید نسخ دارویی بیش از ۵۵ هزار و ۲۷۲ پرونده را تشکیل، اصلاح یا تمدید کرده است. در همین مدت، هزینههای پوشش دارویی بیماران بالغ بر ۱,۸۵۱ میلیارد و ۸۶۶ میلیون ریال از سهم سازمان تأمین اجتماعی و ۴۰۰ میلیارد و ۷۰۷ میلیون ریال از منابع صندوق برخط بیماریهای خاص و صعبالعلاج تنها در بخش دارو بوده است.
معاون خرید راهبردی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گیلان با اشاره به خدمات ویژه درنظرگرفته شده برای بیماران خاص شامل تالاسمی، هموفیلی و دیالیز در سازمان تأمیناجتماعی با هدف کاهش هزینه و بار مالی پرداخت از جیب این بیماران بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ بسته خدمتی ویژه این گروه از بیماران بازنگری و توسعه پیدا کرد.
زهرابی افزود: جهت توسعه خدمات درمانی، بسته خدمتی ویژه بیماریهای سرطان، ام اس ، دیابت، فشارخون بالا، بیماریهای قلبی و عروقی، سکته قلبی و مغزی، آسیب نخاعی، سلیاک، اتیسم، پیوند اعضای حیاتی، بیماریهای ژنتیک و متابولیک، بیماریهای روانی مزمن، اسکیزوفرنی، صرع مقاوم به درمان، SMA ، دیستروفی عضلانی، آسیب شنوایی شدید یا عمیق، بال پروانه ای، هپاتیت B و C، میاستنی گراویس، گیلن باره، نورومیلیت اپتیکا، سیستیک فیبروزیس، جراحی DBS، نقص ایمنی اولیه، ALS و PCD مورد بازبینی مجدد قرار گرفته و سازمان تأمیناجتماعی منطبق با آخرین دستورالعملهای پزشکی، خدمات دارویی و درمانی ویژه برای بیماران فوق الذکر در نظر گرفته است.
وی ادامه داد: با نشاندار شدن بیماران خاص و صعبالعلاج، امکان بهرهمندی این گروه از اعتبارات و حمایتهای صندوق بیماران خاص تحت پوشش سازمان تأمیناجتماعی فراهم شده است. این اقدام باعث کاهش هزینههای بیماران نشاندار از طریق مشارکت در اجرای صندوق حمایتی بیماران خاص و صعبالعلاج بر اساس حمایتهای موجود شده است.
معاون خرید راهبردی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گیلان با اشاره به جمعیت تحت پوشش بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفری تامین اجتماعی در استان گیلان گفت: مدیریت درمان استان در راستای دسترسی مطلوب بیمهشدگان به مراکز طرف قرارداد در سطح استان، با تعداد ۳۲ بیمارستان و ۲۴۰۱ مرکز سرپایی طرف قرارداد است.
مدیریت درمان استان تامین اجتماعی گیلان به دو روش درمان مستقیم از طریق مراکز ملکی و روش درمان غیر مستقیم از طریق عقد قراداد با مراکز تشخیصی و درمانی به بیمه شدگان تحت پوشش خدمت رسانی میکند.
نظر شما