به گزارش آتیهآنلاین به نقل از مهر، درویش در جلسه شورای تعاون مازندران با اشاره به خدمات گسترده این مدیریت در استان، گفت: حدود ۷۰ درصد از جمعیت استان تحت پوشش خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی قرار دارند.
وی افزود: در حال حاضر دو هزار و ۵۸۳ نفر شامل کادر درمانی و پشتیبانی در زیرمجموعه این مدیریت در سطح استان مشغول به فعالیت هستند که خدمات متنوعی را به مردم ارائه میدهند.
سرپرست مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان مازندران با اشاره به امکانات درمانی سازمان تأمین اجتماعی در استان، گفت: در بخش درمان مستقیم، ۵ بیمارستان با ۵۰۹ تخت فعال و ۱۴ درمانگاه درمان سرپایی در سطح استان به ارائه خدمات به بیمهشدگان تأمین اجتماعی میپردازند.
وی به خدمات اضافی که از طریق مراکز طرف قرارداد تأمین اجتماعی ارائه میشود، اشاره و بیان کرد: علاوه بر خرید خدمات درمانی از دو هزار و ۵۴۸ مرکز طرف قرارداد در حوزه معاونت خرید راهبردی، خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی مانند جراحی قلب باز، آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی عروق قلبی، سنگشکن، آزمایشگاهها و خدمات تصویربرداری همچون ام آر آی و سی تی اسکن نیز در مراکز ملکی این استان ارائه میشود که استان مازندران را به یکی از استانهای شاخص در حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی تبدیل کرده است.
درویش در ادامه افزود: در مجموع، مراکز درمانی استان بهطور متوسط پاسخگوی سالانه بیش از ۳۹ هزار مورد بستری و پنج میلیون مراجعه سرپایی در مراکز ملکی هستند و همچنین بیش از ۴۹۰ هزار مورد بستری و بیش از ۱۴ میلیون مراجعه سرپایی در مراکز طرف قرارداد را پوشش میدهند.
نظر شما