به گزارش آتیه آنلاین به نقل از ایرنا،مرتضی فیروزآبادی درباره اقدامات صندوق تضمین اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار داشت: اکنون برای ضمانت زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد، محدویتی نداریم همچنین مجوزهایی به صورت محدود برای حمایت از مددجویان غیر از سرپرستان خانوار داده شده است تا این صندوق از اهداف اولیه خود منحرف نشود.
وی افزود: صندوق تضمین اشتغال در سال جاری حمایت از ۶هزار نفر را در نظر داشت که تاکنون ۳هزار مددجو از طریق این صندوق به بانکها معرفی شدهاند؛ بنابراین ۵۰ درصد از برنامه پیش بینی شده برای سال ۱۴۰۳ محقق شده است همچنین اگر شرایط بانکها در پراخت منابع مربوط به اشتغال به گونهای باشد که بیش از ۶هزار نفر برای امسال ضمانت شوند؛ این آمادگی وجود دارد که مددجویان بیشتری برای دریافت تسهیلات اشتغال به بانکها معرفی شوند.
فیروزآبادی تاکید کرد: در طرح صندوق ضمانت اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره)، مددجویانی که به بانکها معرفی میشوند دیگر نیازی نیست که به بانکها ضمانت ارائه دهند و کل تعهدات را این صندوق بر عهده میگیرد و شرایط آن به مراتب آسانتر از بانک هاست.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: اکنون پنج بانک طرف حساب کمیته امداد امام خمینی (ره) در صندوق ضمانت اشتغال هستند که شامل بانکهای سپه، قرض الحسنه مهر، ملت، صادرات و سینا است و صندوق امداد ولایت هم که وابسته به کمیته امداد است؛ در این زمینه با ما همکاری می کند و در حال مذاکره هستیم که دیگر بانکها نیز دراین زمینه با ما همکاری داشته باشند.
وی درباره اهمیت اقدامات انجام شده توسط صندوق ضمانت اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) یادآور شد: یکی از مشکلات در زمینه پرداخت تسهیلات اشتغال به مددجویان به ویژه زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)، موضوع ضمانتهای مور نیاز بانک ها بود و مددجویان امکان تامین ضمانت های لازم بانکها را نداشتند؛ بنابراین از چرخه اشتغال و تسهیلات محروم میشدند و برای حل این مشکل با مصوبههایی که مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۱ داشت به کمیته امداد مجوز داده شد که صندوق ضمانت اشتغال را ایجاد کند و بعد از تصویب اساسنامه آن در سال ۱۴۰۳، این موضوع عملیاتی شد.
کمیته امداد امام خمینی (ره) به عنوان نخستین نهاد حمایتی تاسیس شده بعد از انقلاب اسلامی اکنون بیش از پنج میلیون نفر از نیازمندان را تحت پوشش دارد و به آنها خدمات متعدد ارائه میدهد. هدف اصلی این نهاد از حمایت این افراد، توانمند سازی و خودکفایی آنها است.
این نهاد حمایتی اکنون تأمین هزینههای معیشتی مددجویان، ارائه حمایتهای اجتماعی، تأمین مسکن، کمک به ازدواج نیازمندان، پرداخت تسهیلات ضروری، ارائه خدمات ویژه به نیازمندان، اعطای کمک هزینههای تحصیلی به مددجویان، کمک به امنیت تغذیه و سلامت افراد نیازمند، پرداخت حق بیمههای اجتماعی نیازمندان، حمایت از اشتغال و ترویج فرهنگ خیر و احسان، برگزاری دورههای آموزشی، تربیتی و زیارتی، ارائه خدمات آموزشی و مشاورهای، نگهداری و ارائه خدمات فرهنگی به دانشآموزان، متقاضیان امریه سربازی و ارائه خدمات حقوقی به افراد نیازمند را به عهده دارد.
نظر شما