به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی زنجان، در این نشست مسائل و چالشهای دریافت خدمات درمانی در مراکز کاردرمانی و گفتار درمانی بیماران اوتیسم مورد بررسی قرار گرفت.
ولی مقدم، گفت: در سطح استان ۲۵۰ بیمار مبتلا به اوتیسم داریم که نیاز به خدمات توانبخشی دارند. از این تعداد ۱۲۰ نفر تحت پوشش بیمه پایه تامین اجتماعی هستند.
مدیرعامل انجمن خیریه اوتیسم بیان کرد: از مشکلات خانوادههای این بیماران عدم وجود عقد قرارداد با طرفهای بیمه است و خانوادهها مجبورند هزینههای درمانی مربوطه را آزاد محاسبه کنند.
شهرزاد شفقتیان نیز در این نشست گفت: بر اساس طرح حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج طبق مصوبه شورای عالی بیمه با ابلاغ سازمان تامین اجتماعی، از شهریور۱۴۰۱، هزینههای بیماران اوتیسم، تحت پوشش صندوق بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفته است.
معاون خرید راهبردی و اسناد پزشکی مدیریت درمان تأمین اجتماعی زنجان در ادامه با اشاره به تلاش سازمان برای حمایت بیشتر از بیماران خاص و صعب العلاج افزود: صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج، هزینههای مرتبط با این بیماری از جمله کاردرمانی، گفتار درمانی و رفتار درمانی که بیماران اوتیسم، توسط گروه پزشکی فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و فوق تخصص روانپزشکی کودکان گواهی می شود را در مراکز طرف قرارداد کشور، تحت پوشش قرار می دهد.
وی تاکید کرد: بیماران مشمول، ابتدا با در دست داشتن گواهی پزشک مذکور، به واحد تایید نسخ مدیریت درمان استان زنجان، واقع در ابتدای خیابان سعدی وسط، ساختمان معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی، جهت نشاندار شدن این بیماری مراجعه کنند تا امکان بهرهمندی خدمت در مراکز ذیصلاح در سراسر کشور برای آنان فراهم شود.
شفقتیان افزود: علاوه بر نشاندار کردن این بیماری توسط واحد تایید نسخ، درصورتی که بیماران اوتیسم فاکتورهای هزینه مرتبط با این بیماری را به معاونت خرید راهبردی ارائه دهند، می توانند از حمایت بیشتر صندوق بیماران خاص و صعب العلاج بهرهمند شوند.
معاون خرید راهبردی و اسناد پزشکی مدیریت درمان تأمین اجتماعی زنجان گفت: معاونت خرید راهبردی آمادگی دارد، در صورت مراجعه مراکز توانبخشی و گفتار درمانی در کوتاهترین مدت زمان ممکن با این مراکز عقد قرارداد کند.
نظر شما