دکتر فرزین کینیا در گفتوگو با آتیهآنلاین، گفت: براساس آمار ارائه شده از سوی دانشگاه علومپزشکی استان کرمان که بهصورت الکترونیک، بهروز میشود، اورژانس بیمارستان پیامبر اعظم(ص) با بیش از ۲۰۰۰ مراجعه کننده در روز، دارای بیشترین آمار پذیرش و بالاترین آمار بستری در بین تمامی بیمارستانهای شهر کرمان اعم از مراکز دانشگاهی، خصوصی، نظامی و خیریه است. درحالی که مراکز دانشگاهی شهر کرمان بیشترین تخت بستری را دارند.
وی افزود: تعداد تخت مصوب اورژانس این مرکز ۲۶ واحد است؛ اما با توجه به بالا بودن میزان مراجعه این تعداد را به ۶۰ تخت افزایش دادهایم. همچنین با استقرار سه پزشک عمومی در بخش ویزیت بیماران سرپایی، حضور پزشک متخصص طباورژانس در بخش «بستری اورژانس» و افزایش تعداد نیروهای پرستاری و کمکپرستاری، امکانات مناسبی برای خدمترسانی به بیماران فراهم کردهایم.
رییس بیمارستان کرمان، ادامه داد: همچنین ظرفیت بخشهای پشتیبانی کننده اورژانس شامل بخش داخلی، عفونی و اطفال بهتعداد ۱۵ تخت افزایش داده شده است. علاوه بر آن از ظرفیت تخت خالی بخشهای جراحی زنان و مردان جهت بستری کردن بیماران داخلی استفاده میشود تا میزان ازدحام در بخش اورژانس کاهش یابد.
کینیا بیان کرد: بهمنظور انتقال هرچه سریعتر بیماران قلبی جهت ارائه خدمات تخصصی، بخش پُست آنژیوگرافی نیز فعال و به مجموعه دو بخش سیسییو افزوده شده است تا از ماندگاری بیماران قلبی در بخش اورژانس و ازدحام بیماران در این بخش جلوگیری شود.
او گفت: یکی دیگر از اقداماتی که در زمینه کاهش شلوغی و زمان انتظار بیماران در بخش اورژانس انجام دادهایم، راهاندازی بخش «فرا ظرفیت» با ۱۲ تخت در کنار بخش بستری اورژانس است. در نتیجه، امکان رسیدگی به بیماران سرپایی نیازمند به اقدامات درمانی کوتاهمدت مانند تزریقات و اقدامات تشخیصی آزمایشگاهی و رادیولوژی در این بخش فراهم شده و جا برای پذیرش بیماران بدحال در تختهای اصلی باز میشود.
رییس بیمارستان کرمان، اضافه کرد: بهمنظور نظارت مداوم بر مدت بستری و ماندگاری بیماران در بخش اورژانس، ویزیت روزانه بیماران توسط اینجانب و پزشک متخصص طب اورژانس مقیم و با همکاری متخصصان داخلی و عفونی انجام میشود تا در صورت لزوم از بستری طولانی مدت بیماران جلوگیری شود. این فرایند، نظارت بر میزان اقدامات بستری در بخشهای داخلی و عفونی را بهطور مستمر فراهم میکند.
کینیا با اشاره به سایر اقدامات بهعمل آمده در بخش اورژانس برای ارتقای کیفیت، افزود: بهمنظور کاهش ازدحام بیماران، کوتاه شدن مدت انتظار افراد نیازمند بستری و افزایش رضایتمندی مراجعه کنندهها، فعالیت پلیکلینیک بیمارستان با مساعدت و همکاری ستاد مرکزی سازمان تأمیناجتماعی، بهصورت شبانهروزی شده است.
وی ادامه داد: همچنین مدیریت درمان استان همواره تلاش میکند تا امکان بهرهمندی از ظرفیت درمانی سایر مراکز از جمله بیمارستانهای دانشگاهی، خصوصی و نظامی شهر کرمان جهت بستری بیماران اورژانسی فراهم شود و در این راستا کمک و مساعدت مسئولان استانی را نیز مد نظر دارد.
رییس بیمارستان کرمان، اعلام کرد: یکی دیگر از اقدامات موثر مدیریت درمان استان در زمینه جلب همکاری مراکز درمانی، مربوط به عقد تفاهمنامه همکاری با بیمارستان خیریه الزهرا(س) است. براین اساس ۳۰ تخت بخش داخلی و عفونی بیمارستان مذکور به بیماران بیمارستان پیامبر اعظم(ص) با اولویت افراد دارای مشکلات تنفسی اختصاص یافته است. این بیماران با نظارت تیم اجرایی و درمانی بیمارستان ما در آن مرکز بستری میشوند و توسط متخصصان داخلی و عفونی بیمارستان پیامبر اعظم(ص) تحت درمان قرار میگیرند.
کینیا، تاکید کرد: کاهش ازدحام و مدت انتظار بیماران و افزایش رضایتمندی آنها مهمترین هدف راهبردی مدیریت درمان استان و تیم بیمارستان پیامبر اعظم(ص) بهشمار میرود و دستیابی به هدف مذکور در فراز برنامههای ما قرار دارد.
نظر شما