به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، هادی رضازاده با بیان این مطلب افزود: این مهم در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان خراسان شمالی با حضور رییس جمهور و هیات دولت، استاندار و مدیر صندوق کارآفرینی امید استان و مدیران کل استانی انجام شد.
وی ادامه داد: همچنین اعتبار ۲ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای اقتصادی راکد و ۵۰۰ میلیارد ریال نیز به کسب و کارهای خرد و کوچک و مشاغل خانگی اختصاص خواهد یافت.
مدیر صندوق کارآفرینی خراسان شمالی بیان کرد: مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات فنی و اعتباری بر اساس این تفاهمنامه به صاحبان صنایع و کسب و کارهای استان و در راستای رفع محرومیت و ایجاد اشتغال پایدار پرداخت می شود.
وی گفت: صندوق کارآفرینی امید خراسان شمالی برای اشتغالزایی با سازمان ها و دستگاه های اجرایی استان تفاهمنامه امضا کرده است و در این راستا به متقاضیان برای ایجاد کسب و کارهای خرد و کوچک تسهیلات پرداخت می کند.
رضا زاده بیان کرد: ایجاد گلخانه، بومگردی، گردشگری، مجتمع های بین راهی، صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی و دانشبنیان از مهمترین طرح هایی هستند که با دریافت تسهیلات منجر به ایجاد شغل پایدار میشوند.
وی با بیان اینکه ۹۸ درصد طرح های این صندوق فعال هستند افزود: تنها حدود ۲ درصد طرح ها دچار انحراف شده اند که بازپرداخت تسهیلات پیگیری می شود.
مدیر صندوق کارآفرینی امید در خراسان شمالی ادامه داد: ۷۰ درصد تسهیلات این صندوق در روستاها و حدود ۳۰ درصد طرح ها در حوزه شهرها بوده است.
اجرای مشاغل خانگی نیاز به فضای زیاد ندارد، همچنین در این طرح ها نیاز به پرداخت اجاره مکان نیست از این رو هزینه ها برای ایجاد اشتغال کمتر است و این از مزایای توسعه مشاغل خانگی است.
کسب و کار و اشتغال در منزل با مشارکت خانواده با استقبال چشمگیری در خراسان شمالی روبه رو است و این امر منجر به افزایش مجوزهای این بنگاه های اقتصادی شده است.
خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آن در روستاها سکونت دارند.
نظر شما