به گزارش آتیه آنلاین به نقل از ایرنا، سعید بابایی گفت: برخی از این جشنها با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار میشود و حضور مسئولان در کنار فرزندان معنوی خود، زمینه ارتقای خدمات مختلف برای این کودکان که همان فرزندان ایران هستند؛ میسر میشود.
وی اضافه کرد: در جشنهای شب یلدا، برخی گروههای هنری به اجرای برنامههای فرهنگی و نمایش میپردازند و برخی از برنامههای فرهنگی توسط خود بچهها و با هدایت مربیان آنان اجرا میشود.
تاثیر برپایی جشن برای کودکان بیسرپرست
مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور افزود: برپایی جشن برای کودکان بیسرپرست و بدسرپرست اهمیت بسیاری دارد و تاثیرات مثبت زیادی برای این کودکان به ویژه در سنین پایین از جمله تقویت روحیه و شادی کودکان، ایجاد حس تعلق و امنیت، تقویت اعتماد به نفس، ایجاد خاطرات مثبت، آموزش تعاملات اجتماعی و تقویت حس همبستگی اجتماعی را به همراه دارد.
بابایی تصریح کرد: برخی از این کودکان با چالشهای عاطفی روبهرو هستند و برگزاری جشنها، فضای شاد و امیدبخشی را برای آنان ایجاد میکند. نکته دیگر جشن یلدای امسال تلاقی آن با میلاد باسعادت حضرت زهرا(س) و روز مادر است. روزی که برای بچههای مراکز شبهخانواده روز عجیبی است. برخی منتظر هستند که در صورت حیات مادر بتوانند هر چه زودتر به آغوش خانواده بازگردند یا مادری که شاید دچار اعتیاد شده باشد و او هم آرزو داشته باشد بتواند زودتر این بلا را از خود دور کرده باشد.
آرزوی کودکان بیسرپرست برای داشتن خانواده اختصاصی
مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور گفت: برخی دیگر از بچهها به فکر این هستند که چطور میشود سال آینده در کنار مادرخوانده خود کنار سفره شب یلدا باشند و برخی دیگر هم به دنبال تهیه کاردستی و هدیه دادن به مربیانی هستند که به درستی نقش مادری را برای آنها ایفا میکنند. به بهانه این تلاقی مراسم تقدیر از مادریاران شیرخوارگاههای سراسر کشور همچنین مربیان برگزیده مراکز شبه خانواده نیز در استان ها برگزار خواهد شد. این مراسم سنتی بهانهای برای پاسداشت جایگاه خانواده است.
بابایی گفت: هر چند همه تلاش می کنند این مراکز بیشتر از گذشته شبیه محیط خانواده باشد اما آرزوی همه همکاران سازمان بهزیستی و تیم مراقبتی موسسات همکار با بهزیستی این است که بچهها سال آینده را در خانواده خود سپری کنند؛ خانوادهای که اختصاصی برای خودشان است.
نظر شما