رویداد استارت آپ پارچه و البسه هوشمند برگزار شد

رویداد پارچه و لباس هوشمند با رقابت پنج ایده راه یافته به مرحله نهایی پایان یافت. وبینار رویداد شتاب(استارت آپ) پارچه و البسه هوشمند برگزار شد.

به گزارش آتیه آنلاین، ایسنا نوشت: در این رویداد که ۱۵ ایده به جشنواره ارسال شده بود که پنج ایده قیچی با لیزر و متر، پیراهن هوشمند، چادر هوشمند، ماسک مغناطیسی و سیستم شبکه عصبی فازی به مرحله  نهایی راه پیدا کردند.

طرح قیچی با لیزر و متر توانست با  کسب۱۸۳ امتیاز رتبه اول را بدست بیاورد که فائزه قنبری طراح این ایده در معرفی ایده خود عنوان کرد: این  طرح  برای  کسانی که نیاز به برش دقیق پارچه، کاغذ وهمچنین اندازه گیری طول  پارچه دارند مانند خیاطان و تولیدی ها مناسب است و قابلیت ثبت  اختراع  دارد و قیمت اولیه این قیچی  ۲۰۰ هزار تومان است که در تولید انبوه این قیمت پایین تر خواهد امد.

امیراکبری طراح ایده پیراهن هوشمند که توانست با  کسب ۱۶۸ امتیار رتبه  دوم را بدست بیاورد بیان  کرد: خانواده های دارای سالمند، خانه های سالمندان، بیمارستان ها و ... که در ان  افراد نیاز مراقبت ها  ی شبانه روزی دارند میتوانند با استفاده از دیتای های ارسال شده به همراه پزشک و یا پرستار به صورت دائم ویزیت شوند همچنین تیم های ورزشی میتوانند با کنترل سلامت ورزشکاران و میزان فشار وارد شده به بدن ورزشکار در تمرینات سنگین ومسابقات توسط این لباس ها از اسیب دیدگی جلو گیری کنند.

وی ادامه داد: در لیگ های داخلی و باشگاه های ورزشی که امکان استفاده از ضربه  گیرهای الکتریکی را به  خاطر قیمت بالا ندارند و ورزشکاران به دلیل عدم  اشنایی با نحوه ی استفاده از انها در مسابقات  با مشکل مواجه می شوند می توانند با هزینه کمتر از این لباس ها استفاده کنند.

 وی با بیان اینکه رقیبی برای لباس های هوشمند در ایران وجود ندارد، اظهار کرد: واردات این  لباس با توجه به قیمت دلار صرفه اقتصادی ندارد و همچنین نوع خارجی ان به دیتای داخلی متصل نمی شود و دیتای ان باید مجزا خریداری شود.

طرح چادرهوشمند نیز که توسط رضا احسن مطرح شد توانست با کسب ۱۵۹ امتیاز در جایگاه  سوم بایستد که وی در بیان بازار مصرف این چادر بیان کرد: این چادر برای امکان مذهبی مانند شاه چراغ، حضرت معصومه(س) و... برای جلوگیری از مفقود شدن چادرها قابل استفاده است و همچنین قابلیت  صادرات به کشورهای سوریه و عراق را نیز دارد.

شایان ذکر است که ارزیابی های صورت گرفته توسط هیئت داوران بر اساس شاخص های ابلاغ  شده از جمله مدل کسب و کار، تعریف مناسب ازمحصول، نوع  اوری و خلاقیت، حل چالش در جامعه و... صورت  گرفته است.

کد خبر: 7667

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 7 =