به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان، محمد رجالی با بیان این مطلب افزود: طی یک دهه از سال ۱۳۹۱ تا سال ۱۴۰۲ بیش از ۸۱۲ هزار نفر به جمعیت تحت پوشش درمان تامین اجتماعی در استان افزوده شده است.
وی با اشاره به انجام بیش از دو میلیون و ۳۰۰ هزار ویزیت سرپایی در شش ماهه اول سال ۱۴۰۳ در مراکز درمانی و بیمارستانهای تأمین اجتماعی استان بیان کرد: ارتقاء کیفیت ویزیت بیماران در درمانگاههای تابعه به عنوان یکی از برنامههای جدی مدیریت درمان استان در حال پیگیری است. همچنین ارتقاء مدیریت بیماریهای مزمن نیز به عنوان یک هدف مهم در بخش درمان سرپایی تعیین شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی اصفهان با اشاره به رتبه دوم استان بین ۳۲ مدیریت درمان تامین اجتماعی از نظر تعداد جراحی بستری گفت: طی سال گذشته تعداد ۵۲۹۳۵ مورد عمل جراحی بستری انجام شد که نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۹.۵ درصد رشد داشت. همچنین در سال گذشته تعداد ۷۹۵۲۵ بیمار در سه بیمارستان دکتر شریعتی، دکتر غرضی اصفهان و حضرت فاطمه الزهرا(س) نجف آباد بستری شدند.
وی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۱۸ درصد عملهای جراحی استان در سه بیمارستان تابعه مدیریت درمان تامین اجتماعی انجام شده است ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۰ میلیون و ۸۵ هزار مراجعه سرپایی در بخش درمان مستقیم پذیرش و خدمات به بیماران ارائه شده که نسبت به سال قبل آن، حدود یک درصد رشد داشته است.
رجالی با بیان اینکه تأمین اجتماعی بزرگترین خریدار درمان و دومین ارائه دهنده خدمات درمانی است افزود: در بخش درمان مستقیم ۳ بیمارستان با مجموع ۸۱۳ تخت مصوب و ۲۸ پلیکلینیک و درمانگاه داریم که پروژه احداث ساختمان درمانگاه شهید برهانیان اصفهان از اسفندماه سال ۱۴۰۱ در حال اجراست. این مراکز بار قابل توجهی از مراجعات بیمهشدگان و مستمریبگیران تامین اجتماعی را پاسخ میدهند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان گفت: سازمان تامین اجتماعی با بیش از ۴۱۰۰ مرکز تشخیصی و درمانی در استان اصفهان طرف قرارداد است. در سال ۱۴۰۲ در بخش درمان غیر مستقیم بیش از ۳۵ میلیون نسخه سرپایی و صورتحساب بستری مراجعات بیمه شدگان به مراکز طرف قرارداد مورد رسیدگی قرار گرفته که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشدی معادل ۹.۴ درصد را تجربه کرده است.
نظر شما