به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، حاتم شکری با بیان اینکه از سال ۱۳۸۴ تاکنون ۱۶۶ هزار نفر زیر پوشش این صندوق قرار گرفتند افزود: ضریب نفوذ بیمه اجتماعی روستاییان در همدان ۵۸ درصد بوده و این در حالی است که هم اکنون ضریب نفوذ بیمه اجتماعی در سطح کشور ۲۳ درصد است.
اهدا حکم بازنشستگی مستمری بگیران صندوق در روستاهای جوزان و حاجی آباد
مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان گفت: احکام مستمری بگیران ۱۰ نفر از بازنشستگان روستاهای جوزان و حاجی آباد بخش مرکزی شهرستان ملایر به آنها تقدیم شد.
شکری بیان کرد: احکام مستمریبگیران در مناطق روستایی و عشایری در راستای تکریم مستمری بگیران به آنها اهدا می شود.
وی یادآور شد: ۵۲ کارگزاری در استان همدان به روستاییان وعشایر خدمات ارائه میدهند و تمام فرآیندهای بیمهای به صورت الکترونیکی است.
مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان با بیان اینکه ماهیت این صندوق اختیاری است، گفت: جامعه هدف صندوق ۲۸۹ هزار نفر در استان است.
شکری، عضویت در این صندوق را ظرفیت خوب و بی نظیر برای بیمه شدگان برشمرد و افزود: اگر کسی در سن ۵۰ سالگی بخواهد عضو صندوق شود در سن ۶۵ سالگی با ۱۵ سال سابقه بازنشسته میشود و کسانی که از دوران جوانی در این صندوق بیمه می شوند به تناسب سنشان سنوات بیشتری دریافت می کنند.
وی، انتقال سوابق بیمه شدگان را یک مزیت اعلام کرد و گفت: سوابق در این صندوق قابل انتقال به سایر صندوقهای بیمهای است یعنی طرف در این صندوق عضو شده می تواند سوابقش را به تامیناجتماعی ببرد و اگر کسی بیمه تامین اجتماعی دارد می تواند سوابقش را به این صندوق انتقال دهد.
شکری افزود: دریافت مستمری، کارافتادگی، بازماندگان و نقل و انتقال سوابق از مزیتهای این صندوق است که اگر جامعه هدف ما از مزیت های این صندوق مطلع باشند به طور حتم از این مهم استقبال می کنند.
نظر شما