مهارت‌آموزی حدود ۲ هزار و ۵۰۰ زندانی سیستان و بلوچستانی

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: ۲ هزار و ۴۹۰ زندانی در هفت ماهه نخست سالجاری در زندان‌های استان از آموزش‌های مهارتی فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایرنا، جلیل شهریاری با بیان این مطلب افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان علاوه بر مسئولیت آموزش‌ بخش دولتی، نسبت به آموزش زندانیان به عنوان یک مسئولیت اجتماعی متعهد است و احساس وظیفه می‌کند.

وی بر مشارکت و همکاری همه ارکان به منظور کسب مهارت و باز اجتماعی شدن زندانیان تاکید و بیان کرد: باید این افراد در زمان بازگشت به اجتماع مهارت لازم در جهت ایجاد شغل، درآمد و کسب و کار پایدار را داشته باشد که در همین راستا اداره‌کل فنی و حرفه‌ای آموزش‌هایی را پیش‌بینی کرده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: ۲ هزار و ۴۹۰ زندانی در طول هفت ماه نخست سالجاری آموزش‌های مهارتی را فرا گرفته‌اند که از این تعداد ۹۷۷ نفر به صورت مستقیم توسط مربیان فنی و حرفه‌ای استان آموزش دیده‌اند.

آموزش یک هزار و ۵۱۳ زندانی در محیط کار واقعی زندان‌ها

وی ادامه داد: یک هزار و ۵۱۳ نفر در محیط کار واقعی زندان‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت کارکنان زندان به عنوان استاد مربی به منظور بهره‌مندی افراد بیشتر، آموزش‌های مهارتی رسمی را فرا گرفته‌اند.

شهریاری بیان کرد: از مجموعه ۲ هزار و ۴۹۰ مهارت‌آموز زندان، ۳۵۷ نفر را زنان و ۲ هزار و ۱۳۳ نفر را مردان تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه ۲۰ کارگاه آموزشی با ۲۰ مربی و ۴۵ استاد کار در محیط کار واقعی در زندان‌های سیستان و بلوچستان فعالیت دارند، گفت: در مجموع ۶۵ مربی در ارتباط با آموزش‌های مهارتی در محیط کار واقعی و مستقیم دولتی در زندان‌های استان فعالیت می‌کنند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان ابراز امیدواری کرد که با این الگوها، روش‌ها و ارائه آموزش‌های کیفی منجر به اشتغال و تسهیل در برگشت زندانیان به جامعه شود.

وی افزود: در زندان‌های شهرستان‌ زاهدان، زابل، خاش، سراوان، ایرانشهر و چابهار آموزش‌های مهارتی به زندانیان ارائه می‌شود.

شهریاری با اشاره به مسائل و مشکلات در ارتباط با تامین مربی و امکانات و تجهیزات بروز آموزشی، بیان کرد: تلاش کرده‌ایم با وجود این کمبودها حضوری موثر را در زندان‌ها داشته باشیم.

آموزش ۲۰ نفر در کانون اصلاح و تربیت

وی با اشاره به آموزش ۲۰ نفر در کانون اصلاح و تربیت زاهدان افزود: این افراد با توجه به سن کمتر، آموزش پذیری بهتری دارند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان از اعطای گواهینامه‌های رسمی فنی و حرفه‌ای به افرادی که پایان دوره در آزمون‌های مهارتی قبول شدند خبر داد و گفت: با دریافت این گواهینامه‌ها افراد بعد از خروج از زندان می‌توانند از مزایای این گواهینامه‌ها بهره‌مند شوند.

کد خبر: 75756

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 12 =