به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، علی رضازاده با بیان این مطلب افزود: در حال حاضر هزار و ۵۰۰ بیمار صعبالعلاج در خراسان رضوی زیر پوشش تامین اجتماعی این استان قرار دارند.
وی به اجرای طرح پرداخت هزینههای درمان ناباروری از سوی سازمان تامین اجتماعی اشاره و بیان کرد: درنیمه نخست امسال ۲ هزار و ۹۰۰ بیمار در خراسان رضوی مبلغ ۱۲۰ میلیارد ریال هزینه درمان ناباروری دریافت کردند.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی گفت: بیمهشدگان تامین اجتماعی استان در نیمه نخست امسال بیش از یک میلیون و ۵۲۳ هزار خدمت پزشکی شامل بستری، ویزیت، جراحی و غیره دریافت کردند.
وی ادامه داد: هم اکنون سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بیمه شده اصلی، تبعی، مستمری بگیر و بازنشسته در خراسان رضوی زیر پوشش هستند که ۴۷ درصد جمعیت استان را شامل می شوند.
رضازاده با بیان اینکه خدمات درمانی به بیمهشدگان تامین اجتماعی در دو بخش درمان مستقیم و غیرمستقیم ارائه میشود، افزود: بیمهشدگان تامین اجتماعی در مراکز ملکی خدمت رایگان درمانی دریافت می کنند که در ۶ ماه نخست امسال نزدیک به یک و نیم میلیون نفر به مراکز مراجعه کردند و از خدمت ویزیت بهرهمند شدند.
وی بیان کرد: در این مدت همچنین بیش از ۲۳ هزار نفر در سه بیمارستان فارابی و ۱۷ شهریور در مشهد و بیمارستان رازی در شهرستان تربت حیدریه خدمت بستری و جراحی دریافت کردند.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی با اشاره به فعالیت ۲۱ مرکز ملکی تامین اجتماعی در خراسان رضوی گفت: این مراکز شامل سه بیمارستان و ۱۸ مرکز سرپایی است که ۶ مرکز در مشهد و ۱۲ مرکز سرپایی دیگر در شهرستانهای استان است.
وی با بیان اینکه در مجموع هشت مرکز پلی کلینیک و ۱۰ مرکز درمانگاه تامین اجتماعی در شهرستانهای استان فعال هستند بیان کرد: در بخش خدمت درمانی غیرمستقیم با خرید خدمت و عقد قرارداد با مراکز خصوصی و مطبها، بیمهشدگان تامین اجتماعی با پرداخت مبلغی تحت عنوان "فرانشیز" از خدمات درمانی بهره مند میشوند.
۲۱ مرکز درمانی و بیمارستانی ملکی تامین اجتماعی خراسان رضوی دارای ۴۰۰ پزشک، ۸۰۰ پرستار و هزار و ۲۰۰ نفر کادر پشتیبانی و اداری است.
نظر شما