به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، همایون عمودی زاده با بیان این مطلب گفت: در حال حاضر ۱۳ کودک بدسرپرست نیز در مرکز شبانهروزی شیرخوارگاه بهزیستی استان نگهداری می شوند که تاکنون منع تعقیب جهت واگذاری سرپرستی آنان به خانوادههای متقاضی صادر نشده است.
وی افزود: متاسفانه زوجین بدون فرزند در لرستان زمانی که دارای شرایط سنی مناسب هستند برای تحت سرپرستی گرفتن کودک اقدام نمیکنند و هنگامی در این باره متقاضی می شوند که شرایط قانونی لازم برای پذیرش فرزند را به دلیل بالا بودن سن ندارند.
مدیرکل بهزیستی لرستان با بیان اینکه زوجهای کمتر از ۴۰ سال میتوانند برای به سرپرستی گرفتن کودکان شیرخوار مراجعه کنند گفت: بیشترین متقاضیان به سرپرستی گرفتن فرزندان بی سرپرست در لرستان ۵۰ سال به بالا هستند که بر اساس قانون واگذاری فرزندان بی سرپرست این افراد تنها میتوانند کودکان ۱۲ تا ۱۸ سال را به فرزندخواندگی بپذیرند.
عمودی زاده با اشاره به اینکه براساس قانون، کودک بیسرپرست در هر استان باید به خانوادههای متقاضی آن استان واگذار شود ادامه داد: با توجه به اینکه تعدادی فرزند بیسرپرست در مرکز شبانهروزی شیرخوارگاه بهزیستی استان وجود داشت طی مکاتبات با سازمان بهزیستی کشور مجوز واگذاری تعدادی از این کودکان به خانوادههای متقاضی در فارس، یزد و مشهد صادر شد.
وی بیان کرد: بر این اساس سرپرستی پنج کودک معلول بیسرپرست مرکز شبانهروزی شیرخوارگاه بهزیستی به خانوادههای متقاضی در استان مشهد و ۲۸ کودک بیسرپرست دیگر نیز به خانوادههای متقاضی دارای شرایط در استانهای فارس و یزد واگذار شدند.
مدیرکل بهزیستی لرستان افزود: براساس قانون، فرزندان شیرخوارگاه باید به زوجهای کمتر از ۴۰ سال، سه تا ۶ سال به افراد ۴۰ تا ۴۵ ساله، ۶ تا ۱۲ سال به افراد ۴۵ تا ۵۰ سال و ۱۲ سال به بالاتر به افراد ۵۰ سال به بالای دارای شرایط پذیرش فرزند خواندگی واگذار شوند.
نظر شما