به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، موسوی با تقدیر از پیگیری ویژه رئیس جمهور و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در موضوع تأمین منابع متناسبسازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، از دستور ویژه معاون اول رئیس جمهور برای این تأمین مالی خبر داد.
وی در ادامه افزود: با صدور دستور معاون اول ریاست جمهور به سازمان برنامه و بودجه و وزارت امور اقتصادی، محل تأمین منابع متناسبسازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی تعیین شده و همانطور که وزیر کار اعلام کرد؛ در گام نخست ۸ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان منابع در اختیار این سازمان قرار خواهد گرفت که به محض دریافت منابع، مطابق قوانین مربوطه و در تعامل با مجلس شورای اسلامی، فرایند پرداخت علیالحساب و صدور احکام بازنشستگان این سازمان انجام میشود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به روند پیگیریهای انجام شده درباره اجرای طرح متناسبسازی و تأمین منابع لازم آن بیان کرد: با برگزاری جلسات متعدد و پیگیری ویژه رئیس جمهور، در نهایت معاون اول وی با پینوشت گزارش جلسه تصمیمگیری مسئولان دولتی پیرامون متناسبسازی حقوق بازنشستگان که در روز شنبه ۷ مهرماه و با حضور معاون رئیس جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر کار و سازمان تأمین اجتماعی در خصوص لایحه اصلاح جزء ۲ بند (ر) ماده ۲۸ و تبصره ۴ ماده ۲۹ قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت برگزار شده بود؛ راهکارهای پیشنهاد شده در این جلسه مورد تایید قرار گرفت.
موسوی افزود: معاون اول رئیسجمهور در هامش گزارش جلسه مذکور، خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر امور اقتصادی و دارایی، راهکارهای کوتاه مدت و میان مدت تصویب شده در جلسه را تأیید کرده و دستور بر اجرای این مصوبات داد. پیرو راهکارهای کوتاهمدت مصوب جلسه سازمان برنامه و بودجه کشور موظف شده مبلغ ۸ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به صورت نقدی را به عنوان دو ماه علیالحساب متناسبسازی به حساب سازمان تأمین اجتماعی واریز کرده و برای تداوم اجرای طرح تا پایان سال، وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز با هماهنگی بانک مرکزی ۳۰ هزار میلیارد تومان اوراق منتشر و در اختیار سازمان تأمین اجتماعی قرار دهد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی درباره الباقی تعهدات دولت به این سازمان گفت: بر اساس راهکارهای میان مدت ابلاغ شده، الباقی تعهدات دولت به تأمین اجتماعی تا سقف ۱۳۰ هزار میلیارد تومان باید براساس بند (د) تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، از طریق واگذاری داراییهای دولت و سهام شرکتهای دولتی به سازمان تأمین اجتماعی تأدیه شود و وزارت امور اقتصادی و دارایی به تحقق فرآیندهای واگذاری دارایی و سهام کمک کند.
موسوی در ادامه با تقدیر از تعامل و پیگیری خوب و سازنده بازنشستگان و نمایندگان کانونهای بازنشستگی در سراسر کشور بیان کرد: این تعامل سازنده مسیری است که آینده سازمان را ناظر به اصل سهجانبهگرایی و با همگرایی، همافزایی و رویکرد کارشناسی تضمین میکند و سازمان نیز همواره خود را ملزم به انجام تکالیف در برابر پیشکسوتان و ذینفعان میداند. به محض دریافت منابع، مطابق قوانین مربوطه و در تعامل با مجلس شورای اسلامی، فرایند پرداخت علیالحساب، صدور احکام و ادامه طرح متناسبسازی برای بازنشستگان این سازمان انجام میشود.
نظر شما