نقدینگی در بورس قفل شد!

   روز سه‌شنبه (۱۰ شهریور ماه) شاخص کل بورس با افت ۸ هزار واحدی در محدوده دو میلیون و ۱۲۳ هزار واحدی قرار گرفت.

به گزارش «آتیه‌آنلاین»، در چهارمین روز معاملاتی بازار سهام در هفته جاری شاخص کل بورس با کاهش ۸.۱۱۱ واحدی در محدوده دو میلیون و ۱۲۳ هزار واحدی قرار گرفت. همچنین امروز شاخص کل هموزن با افت ۹۴۷ واحدی در محدوده ۷۰۱ هزار واحدی ایستاد. این درحالیست، امروز دامنه بورس با محدودیت منفی و مثبت یک درصدی روبرو شد.

در جریان داد و ستدهای بورس تهران، ۶.۲ میلیارد ورقه سهم طی ۱۱۸ هزار نوبت معاملاتی به ارزش بیش از ۵.۷ هزار میلیارد تومان معامله شد و نمادهای ملی‌ صنایع‌ مس‌ ایرا، ن فولاد مبارکه اصفهان، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، بانک ملت، پتروشیمی نوری، پالایش نفت اصفهان و سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی بیشترین تاثیر منفی ونمادهای معدنی و صنعتی چادرملو و صنایع پتروشیمی کرمانشاه بیشترین تاثیر مثبت را بر روی شاخص کل بورس داشتند.

شاخص فرابورس نیز در معاملات امروز با افت ۲۲ واحدی در محدوده ۲۲ هزار واحدی قرار گرفت. در فرابورس نیز ۳.۵ میلیون ورقه اوراق بهادار طی ۶۸ هزار نوبت معاملاتی به ارزش بیش از ۷.۸ هزار میلیارد تومان مورد داد و ستد قرار گرفت و نمادهای پویا زرکان آق دره، بانک سامان، سپیدار سیستم آسیا، صبا فولاد خلیج فارس و بیمه دی بیشترین تاثیر منفی و نمادهای گروه انتخاب الکترونیک آرمان و پلیمر آریا ساسول بیشترین تاثیر مثبت را بر روی شاخص فرابورس گذاشتند.

این درحالیست که با افت ۶۰۰ میلیارد تومانی نسبت به دیروز، امروز ارزش معاملات سهام و حق تقدم به رقم ۱.۵ هزار میلیارد تومان رسید که نسبت به میانگین هفتگی، ۴۱ درصد و نسبت به میانگین ماهانه با ۴۸ کاهش روبرو بود.

حقیقی‌ها نیز ۴۰۹ میلیارد توامن پول از سهام و حق تقدم خارج کردند و تراز مثبت ۱۲۵ میلیارد تومانی تا به اینجا در صندوق های درآمد ثابت ثبت کرده‌اند.

پس از سه روز که بازار ساز دنبال حفظ نقدشوندگی بازار سهام بود، امروز صف فروش‌ها سنگین‌تر شدند و نقدشوندگی عملا در بازار بورس قفل شد، هرچند قیمت‌ها افت چندانی نسبت چند روز گذشته نکردند.

از سویی شاخص کل حمایت کوتاه مدت خود را از دست داده است. در صورتی که این شکست تثبیت شود، روند کوتاه مدت آن نزولی خواهد بود. درحالی که شاخص هم‌وزن در نزدیکی حمایت کوتاه مدت خود قرار دارد. در صورت عدم شکست حمایت فوق، روند کوتاه مدت آن صعودی خواهد بود. امروز نمادهای شاخص‌ساز عرضه بیشتری به نسبت نمادهای کوچک و متوسط داشته‌اند.

در یک هفته گذشته برآیند معاملات در بازار سهام، خروج نقدینگی حقیقی (فروش حقیقی به حقوقی) به ارزش ۲۶۶۷ میلیارد تومان را نشان می‌دهد. امروز نیز روند خروج نقدینگی حقیقی برای پنجمین روز متوالی با ثبت رقم ۵۴۶ میلیارد تومان همچنان ادامه دارد. در یک هفته گذشته بر شدت خروج هم نسبت به میانگین ماهانه افزوده شده است.

برآیند معاملات صندوق‌های درآمد ثابت نیز در یک هفته گذشته حاکی از ۲۰۵۹ میلیارد تومان ورود نقدینگی حقیقی به این صندوق‌ها است. امروز نیز با ورود ۶۵۰ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی برای پنجمین روز متوالی به صندوق‌های درآمد ثابت، دریافت سود ثابت همچنان مورد استقبال حقیقی‌ها قرار دارد. در یک هفته گذشته شیب ورود به این صندوق‌ها هم نسبت به میانگین ماهانه، در حال افزایش است.

ارزش صف‌های خرید ۱۲۵ میلیارد تومان است که کاهش ۲۲۷ میلیارد تومانی نسبت به میانگین هفتگی را نشان می‌دهد. این در حالی است که ارزش صف‌های فروش با افزایش ۸۳۲ میلیارد تومانی نسبت به میانگین هفتگی، در محدوده ۲۵۱۴ میلیارد تومان قرار دارد.

بیشترین ارزش معاملات را گروه بانکی با ثبت رقم ۲۳۹ میلیارد تومان (۰.۵ برابر میانگین هفتگی) به خود اختصاص داده است. پس از آن گروه‌های فلزات اساسی با ارزش معاملات ۱۶۲ میلیارد تومان (۰.۴ برابر میانگین هفتگی) و شیمیایی با ارزش معاملات ۱۶۰ میلیارد تومان (۰.۶ برابر میانگین هفتگی) قرار دارند.

گروه ماشین آلات برقی با ارزش معاملات ۸۳ میلیارد تومان (۲.۶ برابر میانگین هفتگی) بیشترین ارزش معاملات را نسب به میانگین هفتگی داشته است. پس از آن گروه بیمه با ارزش معاملات ۱۱۱ میلیارد تومان (۲ برابر میانگین هفتگی) و گروه کانی‌های غیرفلزی با ارزش معاملات ۵۸ میلیارد تومان (۰.۹ برابر میانگین هفتگی) قرار دارند.

کد خبر: 74532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 13 =