به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، کاظم پورنصیری به مناسبت هفته ملی مهارت در نشست خبری در جمع خبرنگاران گفت: طی یکسال اخیر(از مرداد پارسال تا مرداد امسال) از این تعداد حدود ۳۴ هزار نفر در مراکز دولتی و ۳۶ هزار نفردر بخش خصوصی آموزشهای فنی و حرفهای را فرا گرفتند.
وی با بیان اینکه در یک سال اخیر در مجموع حدود ۱۶ میلیون نفرساعت آموزشهای مهارتی در بخش دولتی و خصوصی ارائه شد، افزود: ۶ میلیون نفر ساعت آموزشهای مهارتی در بخش دولتی و ۱۰ میلیون نفر ساعت در بخش خصوصی ارائه شدهاست.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گیلان با اشاره به ارائه آموزشهای مهارتی به ۱۸ گروه هدف آموزشی در گیلان بیان کرد: دانشآموزان، دانشجویان، دانشآموختگان، زندانیان، کودکان کار، معتادان بهبود یافته، زنان سرپرست خانوار، آسیب دیدگان اجتماعی، ساکنان مناطق روستایی و شاغلان گروههای اقتصادی از گروههای هدف آموزشی در استان هستند.
وی ادامه داد: تعهد ارائه آموزشهای مهارتی اداره کل فنی و حرفهای در گیلان در سال جاری ۱۰۰ هزار نفر است که در چهار ماه نخست امسال ۲۵ هزار نفر آموزش دیدند و با برنامهریزی این تعهد محقق خواهد شد.
پورنصیری بیان کرد: ۲۰ مرکز آموزشی دولتی و ۲ هزار و ۶۰۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در صنعت، کشاورزی، فرهنگ، هنر و خدمات فعال است.
وی در ادامه با بیان اینکه توسعه آموزشهای اشتغال پذیر از جمله برنامههای تحولی آموزش فنی و حرفهای است اضافه کرد: آموزشهای اشتغال پذیر؛ آموزش مورد نیاز بازار و سفارش محور بوده که بر این اساس سامانه جست و جوی شغل راهاندازی شده و بستری برای کارفرما، کارآموز و مهارت دیدگان است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گیلان فعالیت مراکز جوارکارگاهی و گسترش مراکز محیط واقعی کار را از دیگر اقدامات آموزش فنی و حرفهای در گیلان نام برد و ادامه داد: در یک سال گذشته به ۱۷ دانشگاه مجوز راهاندازی مراکز مشاوره شغلی و مدیریت مهارتآموزی ارائه شدهاست.
وی با اشاره به نامگذاری سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» و با بیان اینکه عناصر کلیدی در بخش تولید نیروی کار ماهر و افراد توانمند هستند افزود: تربیت نیروی انسانی بازار کار با توانایی لازم ماموریت بزرگ سازمان فنی و حرفهای است بنابراین این سازمان با انجام ماموریت خود میتواند در تحقق شعار سال نقشآفرین باشد.
پورنصیری بابیان اینکه هفته ملی مهارت فرصتی برای ترویج فرهنگ مهارتآموزی، توسعه و گسترش گفتمان مهارت آموزی و مهارت افزایی است گفت: تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی مهارت، افتتاح مراکز جوار کارگاهی و محیط واقعی کار، برگزاری مسابقه آزاد مهارتی در رشته های تحت شبکه رایانه و عکاسی، تجلیل از فعالان بخش خصوصی، افتتاح مرکز مهارت آموزی کارکنان نظام وظیفه و وبینارهای خانههای خلاق اعم این برنامههاست.
۶ تا ۱۲ مردادماه هفته ملی مهارت نام گرفتهاست.
نظر شما