به گزارش آتیهآنلاین و به نقل از تسنیم؛ قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش درباره تدوین لایحه رتبهبندی معلمان اظهار کرد: یکی از موضوعات مهمی که در مجلس نهم و دهم پیگیری شد و نمایندگان به استناد بند الف ماده ۶۳ قانون برنامه ششم توسعه به دنبال آن بودند نظام رتبهبندی معلمان است.
وی افزود: دولت برای رتبهبندی معلمان اقداماتی را انجام داد و طرحی آماده شد که بر اساس آن رقمی به حقوق معلمان اضافه شد و معتقد بودند این نظام رتبهبندی است اما اختلاف نظری بین مجلس و دولت وجود داشت و مجلس اعلام کرد باید حتما لایحه رتبهبندی ارائه شود.
احمدی لاشکی گفت: وزیر آموزش و پرورش پذیرفت و لایحه رتبهبندی نهایی شده و در مرحله هماهنگی بین سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی است که پس از آن راهی دولت شده و در کمیسیون اجتماعی بررسی خواهد شد، پس از تصویب در دولت به مجلس ارائه میشود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در رتبهبندی صرفاً به دنبال افزایش حقوق نیستیم و ارتقای جایگاه و منزلت معلمان مدنظر است، متذکر شد: به عنوان مثال در وزارت علوم مربی، دانشیار، استادیار و... را داریم و با هر درجه ارتقای رتبه، حقوق آنها نیز افزایش مییابد در رتبهبندی هم افراد از دو سال سابقه مشمول میشوند که از رتبه یک تا رتبه ۵ را داریم.
وی ادامه داد: فوقالعادهها از ۰.۹ تا ۲.۱ در رتبه ۵ است و شأنیت معلم نکته اساسی در رتبهبندی است.
احمدی لاشکی با اشاره به اختلاف آموزش و پرورش با وزارت علوم متذکر شد: اختلاف در این است که کارکنان وزارت علوم جدا و هیئت علمی جدا هستند بنابراین صحبتی را با آقای انصاری رئیس سازمان اداری و استخدامی داشتیم تا کارکنان اداری آموزش و پرورش را جدا کنیم یعنی از ابتدا به صورت جدا استخدام شوند و معلمان هم جدا باشند و همانند حالتی که برای دانشگاهها وجود دارد در آموزش و پرورش هم داشته باشیم.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش درباره آخرین وضعیت لایحه رتبه بندی معلمان گفت: ما در آموزش و پرورش ابتدای هفته لایحه را نهایی کرده و در حال هماهنگی با دو دستگاه سازمان برنامه و بودجه و اداری و استخدامی هستیم و تا چند روز آینده هماهنگیها نهایی میشود.
نظر شما