به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، جواد جمور با بیان اینکه ۲۰ هزار کارگاه دارای کد بیمهای در استان همدان فعال است گفت: بازرسی از کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی در راستای صیانت از حقوق بیمه شدگان و اجرای ماده ۴۷ قانون تامین اجتماعی صورت میگیرد.
وی افزود: سازمان تامین اجتماعی یک موسسه عمومی غیر دولتی است که استقلال مالی و اداری دارد و متکی به منابع دولتی نیست و پوشش بیمه کارگران را برعهده دارد.
مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به حمایتهای پیشبینی شده قانون از بیمهشدگان، یادآور شد: اجرای قانون جوانی جمعیت بعد از تصویب در اولویت برنامههای این سازمان است و برهمین اساس غرامت مرخصی زایمان که به زنان بیمه شده پرداخت می شود از ۶ ماه به ۹ ماه افزایش یافته است.
اجرای لیست هوشمند بیمه
جمور بیان کرد: طرح فهرست هوشمند حق بیمه با هدف متمرکزسازی همه مراحل ارسال و پرداخت این فهرست در کارگاهها، تسهیل در فرایند پرداخت حق بیمه و جلوگیری از ایجاد و انباشت بدهیهای بیمهای کارفرمایان از اول خرداد در همدان اجرا شده است.
وی ادامه داد: در این طرح تلاش شده است تا بخش عمده کنترلهایی که تاکنون بعد از تکمیل و ارسال فهرست حقبیمه، در شعب و در غیاب کارفرما بر روی فهرستهای دریافتی اعمال و در مواردی سبب ایجاد بدهی یا اعمال جریمه برای کارفرمایان میشد، به صورت برخط و در زمان ثبت فهرست بر روی آن اعمال و بازخورد لازم برای اصلاح اشکالات و نواقص احتمالی به کارفرما داده شود.
مدیرکل تامین اجتماعی همدان بیان کرد: با اجرای طرح فهرست هوشمند همه پردازشهای فهرست حق بیمه کارفرمایان به صورت متمرکز و هوشمند و همزمان با تکمیل فهرست انجام میشود و کارفرما فرصت خواهد داشت نواقص احتمالی را پیش از ارسال آن رفع کند.
جمور، مهمترین مزایای فهرست هوشمند را شامل پرداخت برخط و آسان حقبیمه، جلوگیری از تضییع حقوق بیمهشدگان با ایجاد خطای کاربری، انجام برخط پردازشهای فهرست و مطلع شدن برخط کارفرمایان از نتیجه پردازشها، کاهش ازدحام در شعب و پیشگیری از معطل شدن مراجعان، ایجاد نشدن بستانکاریهای کاذب، جلوگیری از انباشت بدهیها و جرایم پرداخت لیست، کنترل عناوین شغلی و ریز دستمزدها، کنترل میزان رشد دستمزدها و مزایای مشمول کسر حق بیمه و جلوگیری از بروز خطا و اعتراض کارفرمایان دانست.
نظر شما